Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangalın Kuyruğu ve Kulağı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
@ avcıteslim

Baba Zalim tipik bir malaklı köpeğidir. Yok akraba ürünü yok çaprazlaması vs vs geçelim bunları. srbt teki köpeklerin malaklı kırması olduğunu idda ediyorsan ( Kangal dediği köpeklerin ) bireylerini çıkarıp gösterip kanıtlamalısın.

Baba Zalimin tüyü değen hiç bir köpek saf kangal köpeği olamaz. Elbet ileriki eşleşmelerinde o bireylerde aynı özellikleri sergileyen malak tipi enikler çıkarır.
srbt tekiler malaklı kırması oluyosa Baba Zalimden gelen köpekler nasıl saf kalıyor ?
Akraba eşleşmesiyle baba zalim çıkmaz. Baba Zalimi üretime sokan adamda kangal ayırımı yapamaz. Böyle köpekleri kangal diye görenler kimsenin iti için malaklı kırması yakıştırması yapmasın ( anası babası kesin bilinmiyorsa ).
Kardeş tetikçi sensin burda. Ortaya bir idda atıyorsun aslı yok. Bir it için kırma diyorsan elle tutulur şeylerden bahsetmelisin. Sen çevrendeki köpeklerin ne olduğunu öğren. Daha sonra başka köpeklere geçersin. Herkül, Tommy hele Zalim ? Geçiniz.
Müridlik yapan biri varsa sensin. Saydığım köpeklerin ne olduğu kabullen ilk önce ondan sonra başkalarınınkine geçersin. İsterse 200 yıllık secere çıkar bana itler ortada.
ben ne konu açtım siz ne cvp veriyonuz Big Grin arkadaşım kuyruk kulak diyorum.srbt abinin kangalları veya malaklıları güzel tmm ama konu bu değil burasıda tartışma yeri değil.
(28-04-2010, Saat:04:48)saykon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben ne konu açtım siz ne cvp veriyonuz Big Grin arkadaşım kuyruk kulak diyorum.srbt abinin kangalları veya malaklıları güzel tmm ama konu bu değil burasıda tartışma yeri değil.

Daha iyi ya açtığın konunun reytingi artıyor.Big Grin
Kskskkkk
Sayfalar: 1 2 3