Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangal Ciftligi - Show Haber ( akn Tülübas )
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
aslinda tam tersi boz dedigi kapi bekci kopegidir haliyle insanlara daha serttir kangal kopeginin (WOLFHYBRIDE)insanlarla isi yok o kurt yikmasi icin uretilmistiir.akn efendi panzerin soyu (TICARI)haric sen hayatinda insanlara saldiran kac kangal kopegin agresif olduguna sahit oldun
akn ın 2010 yılı itibariyle yeni icatlarını bekliyoruz. Boz çoban diye bir köpek çeşidini üfürdü şimdi de cilalıyor. boz bir kere malaklı melezi bir köpek.köpeğim melez diyemeyeceği için de mecburen yeni bir icat çıkardı. şimdi bunları yazdım diye çömezleri, müritleri beni siteden banlayacaklardır büyük ihtimalle.


tabrik ederim dopru söze ne hacet
Burada ki herkes köpeklerle haşir neşir insanlar, her köpek yetiştirmeye göre insana karşı serttir veya değildir. Kapı bekleyen en adamcı köpeklerden Rottweiler cinsi köpekler bile yavruyken sosyal yetiştirmeniz halinde büyüdüğünde oyun köpeği veya uysal olabiliyor, köpeklerin saldırgan mı yoksa uysal mı olacağını insanların yetiştirme tarzları belirler. Yani şu köpek şöyle bu köpek böyle demek havaya konuşmaktır bence.
maşallahları var hem boz hem panzer
bana o boza teklif edilen parayı versinler bunun havada karada cebinden çıkaracak köpekleri vereyim Big Grin
(17-04-2010, Saat:02:05)taklamakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]akn ın 2010 yılı itibariyle yeni icatlarını bekliyoruz. Boz çoban diye bir köpek çeşidini üfürdü şimdi de cilalıyor. boz bir kere malaklı melezi bir köpek.köpeğim melez diyemeyeceği için de mecburen yeni bir icat çıkardı. şimdi bunları yazdım diye çömezleri, müritleri beni siteden banlayacaklardır büyük ihtimalle.

nerden vardın bu kanıya yorumunu yapmış sın da sonunda boklamışsın yorumunu yaparken yönetiçileri katma hiç bir yönetiçi burda tutma deyil
Sayfalar: 1 2