Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yardımcı olurmusunuz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar bende 2 tane 4 aylık enik var şuanda 52 cm geliyorlar.Koyunculuk var koyuna götürüyorum günde 4 5 km yürüyorlar gelişimlerinde bi skınıtı olur mu? Yemeklerini arttırmam gerekirmi?
anası babası dedesi yani soyunun bilgileri de önemli burda. ana baba 60 cm ise 90 cm köpeğim olacak diye bekleme boşuna. imkansıza yakın o iş. ha köpeklerinin günlük egzersizini yapması zararına olmaz aksine faydalı olur kas kemik gelişimi için. yemeklerini arttırmam gerekli mi demişsin ama ne ölçüde yemek verdiğini bilmeden ne desinler ki sana burda. günde 3 kilo yemek veriyorsan artırma mesela ama 200 gram veriyorsan artır. yani neyle nasıl beslediğini detaylı yazmadan ne bilgisi verilsin ki sana burda (:
(18-07-2020, Saat:02:28)kantona Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]anası babası dedesi yani soyunun bilgileri de önemli burda. ana baba 60 cm ise 90 cm köpeğim olacak diye bekleme boşuna. imkansıza yakın o iş. ha köpeklerinin günlük egzersizini yapması zararına olmaz aksine faydalı olur kas kemik gelişimi için. yemeklerini arttırmam gerekli mi demişsin ama ne ölçüde yemek verdiğini bilmeden ne desinler ki sana burda. günde 3 kilo yemek veriyorsan artırma mesela ama 200  gram veriyorsan artır. yani neyle nasıl beslediğini detaylı yazmadan ne bilgisi verilsin ki sana burda (:

Haklısın abi ilk defa yazıyorum acemiliğime ver günde 2.5 kilo kadar arpa unu veriyorum anne baba 84 85 kadar varlar