Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Karadeniz Dağ Köpegi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Güze olmus
teşekkür ederim sedat kardeşim ve fenomen abim Wink
hep yalan bunlar halis mulis zaarrrrrrrrrrrr
(03-01-2011, Saat:11:41)mermi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hep yalan bunlar halis mulis zaarrrrrrrrrrrr

gülüyorum sadece Smile
Abi bn bu köpeği bu sitede inceledim ve videolarınızıda dinledim elinize sağlık... bn rizedeyim daha önce bu köpeği görmemiştim sizin sayenizde gördüm ve ben şunu belirtmek istiyorum bizim koyde salahana kopek grupları var ama bn bu kopekten hç görmedim acaba yokmudur rizede? varsada nasıl tutuluyordur? ayrıca varsa bu köpeğin yavruları sende veya başkalaırında almayı düşünüyorum yardım edrsen sewinirim abi bekliyorum cwb...! Dodgy(battala hastayım)
(16-01-2011, Saat:01:30)samet_53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi bn bu köpeği bu sitede inceledim ve videolarınızıda dinledim elinize sağlık... bn rizedeyim daha önce bu köpeği görmemiştim sizin sayenizde gördüm ve ben şunu belirtmek istiyorum bizim koyde salahana kopek grupları var ama bn bu kopekten hç görmedim acaba yokmudur rizede? varsada nasıl tutuluyordur? ayrıca varsa bu köpeğin yavruları sende veya başkalaırında almayı düşünüyorum yardım edrsen sewinirim abi bekliyorum cwb...! Dodgy(battala hastayım)

selam samet kardeşim saolasın dediklerin için rizenin dağlarında yaşıyan çobanlara veya yayla göçü yapanlara baktınmı hiç? rize karadeniz dağ köpeklerinin en çok olduğu yerlerden biri bi tane abim var hamza tüylüoğlu onun karadeni dağ köpeği var karadeniz dağ köpeği face sayfasında videoalrı resimleride var rizede bulursun yani karadeniz köpeği.
tmm abi saol buldum facedden ulaşmaya çalışıyorumm...! tekrara tekrar saolun...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13