Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğin kaçmaması için ne yapmak gerekiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a arkadaşlar bir tane 7 aylık akbaşım var bahçem baya büyük tel ve duvarla çevrili ama arkadaş kaçmayı yinede becerdi açıklık olmaması lazım ama kaçtı. Geri gelmez diye korkuyorum . o ortama alıştırmak için veya gitse bile geri gelmesi için neyapmam gerekiyor . genelde bağlı duruyo ayakların açılması gelişmesi icin salmam gerekiyor 2 arkadaş ilgileniyoruz köpekle sürekli bağlı durunceda vicdanım el vermiyo bana geleli 2 ay oldu bakımı süper saldığımda kaçmaması için veya bizi terk etmemesi için ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan atkadaşlar yardımci olursa cok sevinirim.
Yaşından dolayı şu anda çok meraklı,dış dünyayı merak ediyor Smile Köpeği günde en az 45 dakika gezdirip enerjisi atmasını sağla.Zamanla yer yapacaktır.
Kaçmaz zaten .gitsede gelir
Akbaslar tek baslarina dolasmayi severler , biri almadiktan sonra geri doner zaten
Çok gezirmen lazım. Mümkünse günde üç kere en az birer saat. Bunu yaparsan köpek hem enerjisini dağıtır ve bahçede bağlı bulunduğu saatlerde daha sakin olur, yani sürekli kaçmayı denemez hem de kasları gelişir. Sürekli zincirde bağlı olan genç köpeğin ileride kalça displazisi olma riski artar.
Kopegi seversen iyi bakarsan eyer zaten o ekmek yedigi doydugu yerden kacmaz ki
Bağlama bunalatma yeter