Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Eşkiya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

SÜRGÜN

TAMAM KAÇ YAŞINDA KÖPEK İSTİYOSAN KABUL KONYA EREĞLİDEYİZ ORTA MEYDAN BULUNSUN TABAN FİAT 5000 LİRA CİNSİNE GELİNCE KANGAL FİLAN DEĞİL DİYORSUN FARKETMEZ ÖYLE OLSUN AMA MEYDANCI VE SONCU Bİ IRKI VAR NESLİ SARI USLUYA DAYANIR TABİ BİLİTOSAN
Gökcecim Uslanmak İsteyen Varsa Uslandırırız
Liarza Eşkiya Bu Bakın Bakalım Demiş Adam Bunu Kangal Diye Satmayın Demiş Çıkmış Zaten Liarza Nın Agzından Kangal Lafı Çıkmadıkı Hocam Ne Kangalı Ne MasTifinden Bahsediyorsun Sende Bu Köpeği Beğenmiyorsan Kusura Bakmada Bırak Bu İşi
BENIM KIMSEDEN CEKINECEK KPEGIM YOK
TABAN FIYAT KONUSUN DA
EXTRA BI TEKLIFIM VAR
BENIM 16 AYLIK KOPEGIME KARSILIK ISTEDIGINIZ KOPEGI GETIRIN 5000LIRANIZA TALIBIMSmileVE YENİLEN KOPEĞİ YASATMAYALIM
BOGULANI ORDA VURALIMKI ALAME IBRET OLSUN CEVABINIZI BEKLIYORUM BEN SIVASLIYIM INSANNI KADAR KANGALIDE MERTTIR

SÜRGÜN

ya arkadaşım senin köpeğinle benim işim yok nasılsa boğacam sen paradan haber ver ortada boğuşur köpekler sivas ereğli arası ok belli bi tarih ver anlaşalımyalnız bu bahsettiğin vurma işini kendin yap ama yanında parayla gel.ben zaten öncede cevap yazmıştım daha ne restte cevap vermiyoruz hesabı yapıyorsun
(08-01-2009, Saat:10:43)goktug Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben ogretmenım ve arastırıyorum sureklı bana kalsa kan testınden sonra butun kangalların menseı sını cıkarıp secere belgesı verırım.kımde hangı kopek kayıtlı gıder bakarım.
(25-01-2009, Saat:03:19)goktug Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BENIM KIMSEDEN CEKINECEK KPEGIM YOK
TABAN FIYAT KONUSUN DA
EXTRA BI TEKLIFIM VAR
BENIM 16 AYLIK KOPEGIME KARSILIK ISTEDIGINIZ KOPEGI GETIRIN 5000LIRANIZA TALIBIMSmileVE YENİLEN KOPEĞİ YASATMAYALIM
BOGULANI ORDA VURALIMKI ALAME IBRET OLSUN CEVABINIZI BEKLIYORUM BEN SIVASLIYIM INSANNI KADAR KANGALIDE MERTTIR

Göktuğ bey,

Demişsiniz ki YENİLEN KOPEĞİ YASATMAYALIM BOGULANI ORDA VURALIMKI ALAME IBRET OLSUN. Var mıdır böyle bir insaniyet? Var mıdır böyle bir öğretmenlik?

Öğretmenim demişsiniz ama yaşadıklarınızdan olsa gerek çok şey kaybetmişsiniz. Şuan bende öğrenciyim ve sizin gibi düşünen öğretmenden çıkacak öğrenciden de hayır geleceğini düşünmüyorum..

Şimdiye kadar belkide kimse görmemiştir benim birisine böyle bir yazı yazdığımı ama bu yazı beni delirtti. Ne demek ya zevkin için bir hayvanın canına kıymak?

O hayvan senin hobin için dövüşüyor, gücü yetmeyince senin o değerli zewkin için canını mı verecek? Bence sen wermelisin o zawallı köpek için canını.

Öğretmensiniz, kişiliğinizi soruşturmuyorum ama bari yaptığınız mesleğin kutsallığından böyle hareketler yapmayın. Kimbilir bu düşünceyle kaç köpeğin canına kıydınız.

Sizi şimdi siteden atmıyorum. Belki bu yazıyı okur da normale dönersiniz.

Köpek konusuna da gelince. Getir 16 aylık köpeğini istanbula. Geldiğiniz gibi göndermesini de biliriz seni. Seç beğen at rakibini.

SÜRGÜN

bu arkadaşlar eline bi köpek geçince kaoıda iki boğuş yapınca köpeklerini yıkılmaz boğulmaz zannederler tamamen ego tatminidir hala diretiyorsa atalım dedik tam 12 aylık yani yeni yaşını doldurmuş 5 eniğimiz var atarız
GÖKTUĞ SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN NE KONUŞUYORSUN.GERÇİ KONUŞTUĞUNU DA BİLMİYORSUN.EŞKİYANIN KARDEŞİDE BENDE REST ÇEKEN SENSİN HEMEN GEL KONYA KARAPINARDAYIZ.O ÇOK MEŞUR KANGALINLA GEL AĞZININ PAYINI VERELİM.AYRICA ÖĞRETMENİM SEN KÖPEKÇİLİĞİ KİTAPLARDA OKUYARAK ÖĞRENMİŞSİN GEL BİZ SANA CANLI YAYINLA ÖĞRETİRİZ.EŞKİYACI ARKADAŞLARIM BUNLAR KURUSIKI BUNLARI KAFANIZA TAKMAYIN.YERİMİZ YURDUMUZ BELLİ GELECEĞİ VARSA GÖRECEĞİDE VARDIR.SAYGILAR.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6