Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Delirten hastalık. Tüy dökme, kaşıntı, yaralar...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar 15 aylık dişi kangalımda 7-8 aylık olduğundan beri problem var. İlk önce tüy dökülmesi, kaşıntı ve sırt bölgesinde yaralar çıktı. Veteriner geldi. İğneler falan yaptı. Kaliteli yem kullan dedi. Hepsini yaptım. Bi ara düzelir gibi oldu sonra kaşınmalar tekrar başladı. Kullanmadığım özel şampuanlar falan kalmadı. Veteriner en son bu içten gelen bir hastalık dedi ama ona da ben inanmıyorum. Köpeğin iştahı falan gayet yerinde. Fakat bu kaşınmalar ve tüy dökmeler başlayınca halsizleşiyor tekrar. Şimdi vücudunda bazı ufak sivilce gibi şeyler çıkıyor. Tabi kaşıyınca biraz kanatıyor. Egzama falan olsa yanında bir de erkek kangalım var. Ona geçmez mi? Onun maşallahı var. Gayet iyi. Var mı böyle inatçı bir hastalık geçiren?
Bir de bu dönemde acayip bir koku oluyor hayvanda. Bunu da eklemek istedim. Gözünüzü seveyim varsa böyle bir şey geçiren biraz bilgi versin.
dektomax vur.1.5 milim.bır hafta seyret bakalım.deri içerisinde bir parazitten kaynaklanıyorsa geçirir.
bencede içerden geliyor( karaciğerden) geçmiş olsun. aynısı benim köpektede oldu bir kaç arkadaşın köpeğindede oldu. soyada çeker biz tedavi edemedik Allah yardımcın olsun
Denize sokma imkaniniz varsa deneyin derim yara ve deriye iyi gelir bence bir tavsiye