Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Bu " KENNEL " nedir yav?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Genellikle köpek tüccarları bu kelimeyi kullanıyolar benim gözlemim bu.Ama bu gavur özentisi nedir bunu da anlamış değilim.Ayrıca bu kelimeyi kullanıp da ne olduğunu bilmeyen de çoktur,biraz araştırın beyler.
(16-04-2016, Saat:12:16)yigit_50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eğer beni yine atmaya kalkmazsan siteden sana birşey söyleyim burası özgür bir platformsa , hakaret de etmiyorsam kimseye düşüncelerimi sorgulayamazsın . Ben senin çevrendeki sus pus, pısırık ve yalaka insanlardan değilim, çocuk da değilim senin gördüğünden daha çok köpek görmüşümdür ve de daha iyi anlarım köpekten. Eğer dobra ve özgür bir siteyse bura bu mesajımı silme ve siteden atma bütün insanlar görsün, kal sağlıcakla.

yigit_50; ben sana sus mus yazmadim yalaka oldugunuda söylemedim sorgulamada yok hesap sormada neyin kafasini yasiyorsun sacmaladikca sacmalamisin. konu acmisin merak etmisin soru sormussun bende düzgün bir sekilde cevap vermisim ee bu kin neden? sen varya bir boktan anladigin yok bildigini zanneden cahil tayfasindansin zaten anlasan böyle yazi yazmazsin. daha önceden siteden attıgım icin yaran varmis bunu anladim bu siteye takilmak istiyorsan haddini bileceksin akıllı olacaksin akıllı. o halde söyle yapalim ne zaman adam olursan o zaman ulas bana abi ben adam oldum dersin seni bu siteye geri alirim diger türlü baska üyelikler alir fare gibi uslu bir sekilde takilmaya devam edersin.

Sayfalar: 1 2