Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: 9 aylik Kangal nasil (kilo aldirarak) beslenilir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba,

Benim 9 aylik bir Kangalim var ve biz Belcikada yasiyoruz,burda herkes kopeklerine mama verdigi icin bizde Kangalimiza dogdugu gunden beri kopek mamasi veriyoruz markasi ise Royal Canin.

Yalniz fark ettimki Kangalim normal Kangallara gore baya zayif bunun sebebi sadece mama yedigi icin olabilirmi? arada bir evde artan yemekler veririz ama oda haftada 1 kez olur. Ve son gunlerde goruyoruzki daha mamasini yemiyor sevmedigi icin. Gunde asaga yukari 200 gram mama yiyor zorla sonra birakiyor. Simdi ise yeni bir mama paketi almaya dusunuyorum baska bir markadan bu kez. Babam haftada 1 kez inek eti getiriyor bende Kangalima cig cig veriyorum 2 kilosunu 1 gunde.

Simdi sorum sizlere Kangalima mama yaninda daha ne verebilirim? mamaya daha ne katabilirimki tadi daha guzel olsun?

Sut ve ekmek bir arada bandirmak bu saatten sonra gereksizmi?

Tavsiyelerinizi bekliyoruz cunku Kangalim mama yemek yerine acliktan olmeye razi geliyor ve zayif gorunuyor. Huh
eti veya kemikleri kaynat içine pirinç makarna gibi karıştır herşey olur mercimek v.s. gibi soğuyunca ver yesin hemen hemen her köpek sever
(21-03-2016, Saat:09:42)selim battal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eti veya kemikleri kaynat içine pirinç makarna gibi karıştır herşey olur mercimek v.s. gibi soğuyunca ver yesin hemen hemen her köpek sever

Ben ama o kadar ugrasamam kangalimin yemegiyle o yuzden mama veriyorum sadece hazir diye ama onuda sevmiyor iste Sad
Daha genc süte ekmek bandirip versen faydali olur kemikleri kuvvetli olur bi de veterine gosterip bi muayne ettirsen iyi olur hayvanin dindurim sisteminde parazitler olabilir.