Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Tr 2.si Efsane Beyaz Ateş oğlu Baklanlı Ateş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Eski köpekciler, Yavru köpeklere en az 4 ay qluncaya Kadar kuru ekmek verilmemelerini söylerdi. Cünkü köpek yavrularinin bacaklarinin carpiklasacagini söylerlerdi. Bence köpek yavrularini belirli dönemde cok hizli büyümesi ve bu arada yapilan beslenme hatasi yapilarak köpegin ihtiyaci olan kalsiyumu karsilayamamasindan kaynaklandigini düsünüyorum. Siz yine de tedbir olarak agirlikli olarak en az 6 ay kuru ekmek vermemenizi tavsiye ederim. Cok güzel yavru güle güle besleyin.
Maşallah kaliteli enikmiş tüyü kadar ömrü olsun.
Maşallah Ateş`imize.
(05-04-2016, Saat:12:48)BAKLANLI YUNUS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maşallah Baklan`ın genç yıldızı Ateş`e yolu açık dişleri keskin olsun.

Sağ olasın kardeşim.
(05-04-2016, Saat:01:12)sahbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eski köpekciler, Yavru köpeklere en az 4 ay qluncaya Kadar kuru ekmek verilmemelerini söylerdi. Cünkü köpek yavrularinin bacaklarinin carpiklasacagini söylerlerdi. Bence köpek yavrularini belirli dönemde cok hizli büyümesi ve bu arada yapilan beslenme hatasi yapilarak köpegin ihtiyaci olan kalsiyumu karsilayamamasindan kaynaklandigini düsünüyorum. Siz yine de tedbir olarak agirlikli olarak en az 6 ay kuru ekmek vermemenizi tavsiye ederim. Cok güzel yavru güle güle besleyin.

Teşekkürler,zaten bu köpek bize 16 aylıkken geldi iş isten coktan geçmisti.
On numara
güzelmiş
Sayfalar: 1 2 3 4 5