Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Lütfen yardımcı olun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleyküm.Rizeliyim uzun zamandır kangal arıyorum bulamadım.Para ile dost alma taraftarı değilim.Hatır işi adam gibi bir kangal köpeğim olsun istiyorum çünkü çok seviyorum.Yemin ederim 10m tel aldım yuvasını yaptım ismi hazır ama köpek bulamadım buralarda zaten düzgün köpek bulmak zor.Bu konuda bana yardım edebilecek kardeşimiz varmıdır.? Hayırlı günler.
kopek bakmak ve yetıstırmek gercekten kolay degıl bız bu kopeklere para verıp alıyoruz bakımları yemeklerı herseyı para senın bedava almaya vıcdanın rahatsa ben bırsey dıyemıyecegım.
ben dost dediğime para vermem bakımına her ihtiyacına para veririm ama bir cana para vermem kardaşum,bende senin vicdanın bir canı parayla alacak kadar rahatsa sana bişey demiyorum.
bu isler vicdanla duygu sömürüsü yapmakla olmaz. sizin gibileri cok gördüm ücretsiz talep edip alip satanlari insanlara maval okuma ayni konuyuda defalarca actigin icinde 3 hafta siteden ceza aldiniz.
adam cana para vermem demiş Big Grin verme kardeş barınakta yuva bekleyen binlerce can var bedava seç beğen al Wink kangal bakacaksan hemde iyisine bakacaksan 2000 tl ni gözden çıkartacaksın ki seni söz sahibi edecek bir köpeğin olsun. ha barınak deyip geçme bazen öyle şeyler düşüyor ki oraya meydanda o kadar gösterişlisini bulamazsın abartı değil bu denk geldim öylelerine. iç anadoluda ki barınaklarda çok öyle büyük köpek gez dolaş bedavaya al ha meydana çıkartırsan yüzünü kara çıkartırlar ama boyut önemliyse senin için al sana çözüm
zonguldaklı da kütahyalı azad da haklı biz dünyanın emegini veriyorz bi dnya masraf yapıyorz illaki bi karsılıgı olmalı yavrunun da
Hem iyi olacak, hem bedava olacak, hem kangal olacak...
Valla varsa aynısından bende istiyorum Smile
Sayfalar: 1 2