Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yaban Mama ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle konuyu reklam sayıp kapabilirler ama burası köpeklerle ilgili bir forum ve Mama'da onlar için en önemli olan şey burda biz mama konusunu reklam oluyor tartışmamamızın saçma olduğunu düşünüyorum. Konuya dönersek ;

Yaban Mama'yı ben hiç kullanmadım üzerinde çok araştırmalar yaptım ama bunlardan birazını sizinle paylaşıcam sizlerinden de kullanan yada bilgisi olan varsa paylaşmanızı rica edicem. Sitesine girip baktığımızda açıkcasını sitenin tasarımı bile çok güzel beni al diyor Smile yazıkları yazılar bilgiler derken baya güzel gibi duruyor çok da güzel anlatmışlar ne yalan söyleyelim.

Şimdi Yaban Mamanın Bonocibo adı verilen Yaban Madan biraz daha ucuz bir mamayla aynı yerde aynı firma tarafından üretildiği sonuca vardım buda bize iki mamanın da aynı olduğunu sanmamıza yol açıyor ki ben sandım ve baya da öyle gibi geliyor. Bonocibo sanırım 80-90 Tl iken Yaban ama 110-120 Civarı özellikerine baktığımızda da aşağı yukarı aynı şeyler yazıyor. Bu insanın içinde bir şüphe uyandırıyor aynısıysa sadece para amaçlı üretilmiştir ki bu iş sadece para için yapıldıysa ne kadar verim alınabilir ? Sadece para için yapıldığını öğrendiğimde birşeyi ona çok fazla emek verilmediğini düşünürüm.

Bazı sorunlar ise Yaban Mama nın Knagal gibi büyük ırk köpeklere uygun olup olmamasındır. Bunu onlara sordum mail yoluyla aldığım cevap ise;

Şafak bey merhaba;
Mailinizi aldım. Yaban mamaları Kangal cinsi gibi büyük ırk köpekler içinde içerdiği tüm değerler açısından iyi ve faydalıdır. Elbette bu ürünü denemeden bu konuda sizi %100 ikna etmemiz mümkün olmayacaktır. Bu sebeple eğer benimle iletişim bilgilerinizi ve adresinizi paylaşırsanız deneme yapmanız için size mama gönderimi yapacağım. Akabinde izlenimleriniz ışığında sizin Yaban Mama' dan vazgeçemeyeceğiniz den hiçbir şüphem yoktur.


Deneme işini önermeleri bana cazip geldi ve burda beni ikna ettiler diyebilir mama Kangal için uygundur diyorum o yüzden. Bu mamayı kullanan bir tanıdığım vardı Kangalda tüylerinin parlaklığını rahatlıkla farkedebiliyordunuz gerçek den tüylere bir düzen veriyor sitede bu konuda da bashetmişlerdi zaten orası doğru diyebilirim.


Birde sitede dünyanın en iyi mamalarıyla yarıştığı *** ediliyor ama yukarıda bahsettiğim gibi bonocibo ile neredeyse birebir aynı belkide neredeyse değil komple aynısıdır. Yaban Mama üzerinde kafamda çok sorular var.

Aklımda bir çok şey vardı ama şuan devamı aklıma gelmiyor geldikce burda yazar paylaşırım sizlerden kullanan yada bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Bu mama üzerinde araştırmalarım devam ediyor yeni bir şey öğrenirsem yine burda paylaşırım.