Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Hırsızlığa Karşı Çözüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu Köpek hırsızlığı çok yayıldı arkadaşlar ve yayılarak da devam ediyor Bu işi yapmayanlar bile duyduk dan sonra aslında o kadarda zor olmadığını anlayıp yetiştirmek yerine başkalarından çalıyorlar ne yazık ki.. Bunlar için burda çok söylenecek sözler var ama neyse

Arkadaşlar size tavsiyem hepinizin aklına gelmiştir ama biraz pahalı olduğu için vazgeçilmiş büyük ihtimal belki yapanlar bile vardır. Kamera Sistemi taktırmanızı tavsiye ederim.

Bu işin hem caydırıcı bir etkisi vardır hemde kamerayı bildiği yada bilmediği halde gelip köpeği çalarsa kolaylıkla bulunabiliyor zaten bölgede köpek çalanlar aşağı yukarı belli kişiler oldukları için zor olmuyor.

Maliyetine gelirsek Fiyatlar bir çok yerde az da olsa değişiyor ama genel olarak 4 Kamera sitemi 1200 ile 2000 arası 8'li Kamera sistemi ise 2000 ile 3000 arasını bulabiliyor bir Kangal parası sayılır fiyatlar çok da olsa ben taktırmanızı öneririm hem bu işi yapanların biraz önü kesilmiş hemde köpeğinizi çaldırmak dan kurtulur yada çaldırdığınız da bulunmasını sağlayabilirsiniz emek verdiğiniz köpeğin çalınması iyidir yok 2000 lira para mı ?

Sahte kameralarda var onları bana bir arkadaş söylemişti onlar çok uygun 10Tl gibi fiyatlar ama pek etkili olacağını sanmıyorum Smile

Aslına bakarsanız bu işinde eksi yönleri olabiliyor o kadar paralar rağmen hırsızlar bu işte o kadar iyiler ki özellikle bazıları Kamera Sistemi bile kurtarmaya bile sanırım Köpek Hırsızlığının kesin çözümü yok ama bu hırsızlıklara karşı birşeyler yapmalıyız forumda ve başka yerlerde hangi ilde olursa olsun bir çok arkadaşın köpeği çalınıyor maalesef..