Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uyuşturarak Kulak Kesimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
veterinere söylediğin zaman alırsın kiloya göre çeker verir ama genelde 1 yada 2 cc fazla almanı tavsiye ederim bayılmayabiliyo çünkü.. ilacın adını da tam hatırlamıyorum ama bayerin vr o en kalitelisi diye biliyorum.
İğneye gerek yok be kardeşim morfindi narkozdu uğraştığına değmez. Yanına bi arkadaşını al biriniz tutun biriniz kesin. Bayıltayım derken temelli uyutan arkadaşlar oldu illa ki bayıltacaksanda veterinerden 2 3 gram narkoz al yeter 5 bi kulağa 5 bi kulağa falan sakata gelme...
Canlı canlı olunca çok zor oluyor. Dengesiz kesim oluyor. Bu akşam arkadaş narkozu getirdi CITANEST Flakon diye bir ilaç. 2,5 şırıngayla 2 adet 1 kulağın değişik yerlerine, aynı şekil diğer kulağa yap dedi. Aynı bu dişçilerin yaptığından, lokal olarak kulağı uyuşturuyormuş. kararsız kaldım şimdi.
(24-02-2015, Saat:02:02)bursakangal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Canlı canlı olunca çok zor oluyor. Dengesiz kesim oluyor. Bu akşam arkadaş narkozu getirdi CITANEST Flakon diye bir ilaç. 2,5 şırıngayla 2 adet 1 kulağın değişik yerlerine, aynı şekil diğer kulağa yap dedi. Aynı bu dişçilerin yaptığından, lokal olarak kulağı uyuşturuyormuş. kararsız kaldım şimdi.

kulağına o iğneyi vururken görceksin kulağını kessen daha kolay olur. komple baymak en iyisi hem hayvana acı çektirmiyorsun, ama dozunu iyi ayarla dikkat et.
Birden fazla iğme yapmak kolay derken canlı kesmek nasıl zor oluyor anlamıyorum. Köpeğin kafasını birisi tutacak biriside kulağı kesecek aslında çok basit gözünüzde büyütmeyin iki hamlede bitecek bir iş besmele çek başla hayalinden daha güzel olacak emin ol...
Dalga geçiyor bizle git veterinere veya besleme sen
Ben kaç senedir bu forumdayım; daha kimse gösteremez abuk subuk yorum yaptığımı, birisiyle dalga geçtiğimi, salak salak konular açtığımı. Tanımadığın kişi hakkında birşey yazarken 2 den fazla düşüneceksin.
Ben öğreneceğimi öğrendim, dün yorum yapan arkadaşlar sayesinde. Bilgi veren arkadaşlar sağolsun.
Sayfalar: 1 2 3