Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kenevirli
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Bursa baş köpeklerinden kenevirli. 94 cm omuz yüksekliği vardır. en son 6 yaşında iken çok ünlü bir istanbul köpeğini yenmiştir.damızlık olarak üretime devam etmekedir.
başka yokmu fotoğraf
var ekleyicem.
Karayaka güzeL bi cins.MaşaLLah...Merak eTTim için soruyorum İsTanbuLLu ünLü köpeğin ismi ne ?
(26-12-2009, Saat:02:19)GanGsTeRMaG18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Karayaka güzeL bi cins.MaşaLLah...Merak eTTim için soruyorum İsTanbuLLu ünLü köpeğin ismi ne ?

sahibine atarken söz verdim söyleyemem. ama birçok ünlü köpekçide ordaydı. ama şukadarını söyliyim bu sitede birçok maçı olan ve önemli konularda olan bir köpek.
Maşallah at kafalı karayaka. Ercüment abi bizim Kemal Paşanın köylerinde de karayaka köpekleri yaygın hatta benim amcamın bir arkadaşı var ordaki köylerin çoğu o kişiden alırmış köpeklerini bidahaki gidişimde ismini sorucam belki oraya götürür beni resim çekerim bol bol bir bak bakalım neler var.

Birde şu varki köpeğinin yenilgisini gizleyen adam korkaktır ve amacı iyisini üretmek değil milleti kandırmaktır. Bu şekilde kimse başarılı olamaz ancak kendini kandırır.
karayaka köpekleri çok sert ve adamcı oluyorlar ben bizzat kaçarak şahit oldum zinciri kırdı itoğlu it zor arabaya attık kendimizi 85 cm falan vardı delinin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6