Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Pehlivan
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
nigde gölcükte bi maçına şahit oLdum.göLcük birincisiyle attıLar bunu maç berabere bitmişti.vidioLarı var.
(09-01-2011, Saat:01:29)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alemdar sen ne yaptığını sanıyorsun.Ben adam gibi yorum yapmışım,üstelik senin yorumun üzerinden ve yorumuna katılarak.Ben Pehlivanı överek yorum yapmışım.Ama yinede sana batmış gibi.Ama sen illa bir taş atacaksın illa sataşacaksın.nasıl Aşil seni rahatlattımı.Tarla tarla kaçmasından epey mutlu olmuşsun gibi.rahatladıysan mesele yok.Aşil yetmediyse sana birazda panterden bahset birazda başka bir köpeğimin aleyhine konuş belki rahatlarsın ha.Sen ve senin gibiler hiçbir zaman köpek yetiştirmezsiniz çünkü yetiştirmeyi bilmezsiniz,emek vermezsiniz,ancak sanal alemde hiç bir şey bilmediğiniz ve hiçbir şeyden anlamadığınız halde bilgiçlik taslarsınız.İşiniz ortalığı karıştırmak. Seninde senin gibi onlarcasının da kime ve neye hizmet ettiğiniz belli.Ama çabanız boşuna.Unutma ki PANTER KANGAL KÖPEĞİ SOYU,DEV BİR İMPARATORLUK.Ne Aşilin kaçmasıyla yıkılır ne de senin gibilerin hançerlemesiyle.

PANTER KANGAL BANA ÖYLE BATTIMI MATTIMI TARZINDA KONUŞMA BEN SADECE KALAVYE ÜZERİNDE OTURUP SENİN DEDEĞİN GİBİ YORUM YAPMAYI FAZLA SEVMEM EMEK VERMEZSİNİZ BİLMEM NE YAZMIZSIN BEN EMEĞİMİ VERİP MEYVESİNİ DE TOPLUYOM VARSA ÇOK GÜVENDİĞİNİZ KÖPEK HERTÜRLÜ KİM OLURSA OLSUN ATARIZ
Alemdar kardeşim,bu başlık PEHLİVAN'ın başlığı.Bu başlık altında alakasız yorumlar yapmak Pehlivan'a ve sahibine haksızlıktır.Benim adam gibi yaptığım Pehlivan yorumuma girip Aşil'e laf atıp geçmek sizin neyinize.Burada size Aşili soranmı vardı.Bu başlık altında Pehlivan için kendi yorumunu yapar geçersin. Ben Savaş Çiçek Ben öyle her önüme gelenle her meydan okuyanla köpek boğuşturacak kadar ne yaptığını bilmeyen şaşkın değilim.Benim köpeğimin maç yapacağı köpeklerin isim listesi TRKANGAL 2011 Türkiye Şampiyonası başlığı altında yazılı.Onun için köpeğinize uygun başka rakip arayın. Bu konuyu da burada böylece kapatalım lütfen.İlla kendinizi bişey yazmak zorunda hissederseniz özel mesaj yazabilirsiniz. Sizi tanımıyorum ama gerçekten rica ediyorum,ben,işi, gücü ve ruh hali böyle tartışmalara uygun olmayan bir adamım bu yüzden konuyu burada bitirelim lütfen.Size de köpeklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.Allaha emanet olun.
arkadaslar yokmu sampiyonun yeni resimleri.
samimi bir sorum olacak.pehlivan daha önceki sahibinde biraz daha kilolu ve iri degilmiydi.zayıflatılmışsa daha seri boguşması için böle bişey düşünüldü_?
gerçek şampiyon allah nazardan saklasın sahiplerini kıskanıyorum
turkuyenın en kral iti bu namı deyer pehvilan bir zamanlar nigdenin baş köpeyi şimdi dunyaya rest diyor yolun acık olsun babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31