Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Aşil
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
şerkan,tarzan,panter ve aşil;kargakale kangalına en iyi 4 örnek sanırım.kimine göre iyi boğuşurlar kimine göre boğuşamazlar,köpek köpeği her zaman bozar ve boğar bir diyecek yoktur sanırım.fakat şu bir gerçekki bu köpekler görsellik açısından gerçek manada doğa harikalarıdır bana göre.renkleri,şekilleri ve anatomileri hakikaten harika ve tabiki ender görülüyorlar.yurdun dört bir yöresinde bunların eniklerine sahip olduğunu söyleyenler var ve yine yurdun dörtbir yöresinde bunlara sahip olmak isteyenler çoğunlukta sanırım.bildiğim kadarıyla şerkan ve panter öldüler,tarzanın yaşadığını düşünüyor aşilin sağ olduğunu biliyorum.hepsi sahiplerine haklı bir ün kazandırdılar düşüncesindeyim,umuyorum ki bunlardan gelenlerde aynı yönde ün kazandırır ve isimlerinden her daim söz ettirirler.yetiştirenlerin emeklerine sağlık olsun demeliyim.
''şerkan,tarzan,panter ve aşil'' King Panzer bu köpeklerden daha güzel bence. Sonuçta hepsi aynı kapıdan çıkma itler. ha bide Almanyada ki Odacıların Panter de muhteşem bir köpek en iyilerden biri. Üretenlere, yetiştirenlere , emeği geçenlere tebrikler ve başarılarının devamını dilerim. Allah gayretinizi arttırsın güç , kuvvet versin.
king panzerde gerçekten güzel ve kaliteli bir köpek yanlız aynı kandan gelmedikleri kanısındayım,umuyorum yanlış düşünmüyorumdur.
Bu king panzer kimin nesidir öğrenebilirmiyim.Bizim köpeklerle alakası varmıdır?
Eskalibur doğru söylemiş.Bizim köpeklerin ırkından olma bildiğim King panzer isimli bir köpek yok.
http://www.trkangal.com/dev-panzer-t-2548.html Burdaki köpek sizin üretim diye biliyorum ben. srbt abi youtube'ta da videolarını paylaşmıştı bu köpeğin ordan biliyorum. Panter soyundan gelmiyor bu köpek sanırım ama yine Kargakalesinden bir köpek
evet bizim panterlerden çok uzak bir kan karışığı var
ama bizden çıkma değil.
Abi bu köpek ( Netleştirme açısından olayı ) http://kangal.azbuz.com/resim/1600000000...08899241#p

Admin abilerimizden başka bir siteden alıntı yaptığımız için özür dileriz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6