Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: köpek saldırması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar köpegim yemek yerken çok acayip saldırıyor. Oynuyormuş gibi yapıp birden giriyor. Bunun bir çaresi var mıdır? Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
(benim aklımda ki çare kısa zincire bağlayıp yemek yemeye gelince iyi bi dayak atmak).
Dayak atınca akıllanacak mı bunu hala düşünen hatta uygulayan insanlar var mı ? Yemek yemeğe geldiğinde dayak atarsan bir daha yemek yemeyebilir yese bile tedirgin olarak yer her zaman az yer zayıf kalır bu sefer daha kötü durum oluşturmuş olursun bu işi çözmemde zor olur.

Sana tavsiyem yemeğe el koy köpek o mamanın parasını senin verdiğini bilmez senin oldugu bilmez köpeğin önünede ilk zamanlar tedirginlikle koyunca köpek senin zayıflanı sezerek mamayada el koyar sanada liderliği alır kısaca. Tamamen liderliği alman belirli bir zaman smra profesyonel destek almadan zor olur ama yemek işini çözebiliriz. Yemek kapını köpeğin önüne koy sonra sen yavaş yavaş kapın üstüne doğru yürü köpek saldıracaktır zaten genelde blöfdür çoğu ısırmaz amaönlem olarak tenis raketi al ısırmasın seni havladıgında falanda asla geri çekilme her çekilmende iş dahada zorlaşır. Sen zaten korkmadan kapın üstüne gidince durursun biraz o sıra köpek bi süre havladıkdan sonra susar çekilir zaten. Bunu bi kaç kere yaparsın sorun kalmaz.

Bu arada köpek sana yemek yerken saldırıyorsa aranızdada ya çok büyük bir güven problemi var yada çifleştirilmediyse hüsran duydugu içinde yapıyor olabilir.
Sopa al yemekten 1 mt uzakta dur ..
Saldirinca gir çok feci dov çünkü bi sefer dövecen 2 sefer degil ..
Artık zor gelir Wink
Hocam o gir feci döv lafını espiri olarak mı dedin ciddimisin ?
Ciddiyim
Allah sizin elinize köpek vermesin hocam ozaman bunun bin türlü yolu var çözüm için direk dövmek çözüm olabilir mi? Çocuğu dövsen niye neye bu kadar sinirlendiği anlar ama köpek o dövdüğün zaman onu neyle çağrıştıracağı neye kızdığını tam olarak anlaması zor olacaktır yukarıdada anlattığım gibi. Köpeği döverek 1 kerede dahi olsa aranda ne gibi bir sevgi bağı oluşturmayı planlıyorsun? Üstelik köpek kangalsa ona bu yaptığını kolay kolay unutmayacaktır. Her köpeğin bir psikolojisi vardır.
Smile ...
Sayfalar: 1 2