Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Quınk Torunu Bozo (Cobra)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
alicim,bu dısıyı sana resmını attıgımda hatırlarsan quınk zıhnı vs benzıo demıstın.ama gormemıstın canlı ben demıstım bu ıt ya zıhnı ya quınk kızı dıye.sonra quınk dıe konustuk ben de net hatırlamamıstım.bu dısının garıp ısımlı enıgı yokmuydu? ıstnabula gelen? levent abıdekı pascal ın enıgı olmamıs mı hıc? bu ıtlerın hıc dısarda enıgı yokmu?

alttakı kopeklerın aksarayla ılgısı yok,secerelerı cok guzel.zıhnı ,quınk,guduk.resmı çeken özcan abı.bende canlı gormedım.
akn resmi attığın günü hatırlıyorum. hatta ben ilk gördüğümde Sam zannetmiştim fakat o zaman bu dişinin resimdeki halinden daha gençti. daha sonra Tayfun a sorduğumda hayati nin dişi olduğunu söyledi.

Bu dişinin garip ve komando isimli enikleri olduğu doğrudur. O köpekler Avşar dişinin aynı batın kardeşleridir.

Diğer resimdeki köpeklere gelince;
saydığın köpeklerle kan bağı olabilir ama bir tarafı kesinlikle benim dediğim kapıya çıkar.

Bu arada akn ; ben senin köpeğinin soyunu biliyorum. telde ararsan sanada anlatırım.
eyvallah alı,benım ıcın kopegın soyu cok onemlı degıl.net bır ıspatıda olması ımkansız.elıme dogmadıysa soyu cok net olmaz benımıcın.
dedıgım gıbı garıp pascal vs vs bır sekılde bu ıtlerde turemıs,o ıtler gıbı ıtlerde vardır emın olabılırsın.hıc bır soy bugun tam rafıne kapalı kutu degıl.
hep dıyorum ben bozcuyum,dolascıyım.bu ıkısıde quınk-guduk,zıhnı quınk,zıhnı-gudukle bırlesen kanlarla cekılırse alırım.
bunca zaman neden cekmedık,bozun kendını cekmek cok sey ıfade etmıyor.oglunu kızını cekmek,torunlarını cekmek ,gen havuzuna farklı kan hattı sokup ıcınde bu kanlarla tutusan bu kanların eksıgını kapatabılen eklemeler yapıp,o eklemeler yapılırkende begendıgımız ozellıklerı olan ıtlerımızın bu ozellıklerını domıne etmıcek,resesfıf kalacak sekılde gıtmeye calısıyorum.
henuz 2 nesıllerı yenı doldurduk.sımdı ıcınden damızlıkları sectım,yola devam edıyorum.
bu kopegı boz kızına cekmek ıcın aldım.ınsallah olumlu sonuc alacagız.
Masallah alanda satanda hayrını gorsun
bu köpek hakkında fişek maçından sonra reflexle bayya bir konuşmuştuk hatta çapan hocayada sormuştum satıpsatmayacakları hakkında oda konyalıların müşteri
oldugunu lakin yasin dayının satmadıgını söledi bizde idman içinzamanımızoldıgından dolayı fazla üstelemedik başa güreşecek on numara bir hayvan...
boz kennelede geçmeside çok güzel oldu bolca maç yapma ve eşleşme şansı buklacak soyunu devam ettirecektir....
bozo hergun bıze daha cok alısıyor.eger kendı ıtlerım kadar bana alısırsa kı oyle umıt edıyorum.bu kopek gercekten başa gıdecektır.
[Resim: bozo1o.jpg]
[Resim: bozokafa.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6