Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: köpegim koyunlari kovaliyor! Yardim!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Arkadaslar 11 Aylik bir disi Kangal köpegim var. Kisa bir süre önce koyunlari kovalamaya basladi. yakalayinca resmen bogusuyor. Ama Aggresiv tavirlari yok. Sanki sakadan bogusuyor gibi kulaklarini ayaklarini isirmaya calisiyor. Bir bilgisi olan varmi. Ne yapmaliyim..
Safmı hocam saf kangalda olacağını pek sanmıyorum saf olmasa bile hareket çok sorun değil neden yaptığı önemli ama onuda gözlemleyerek anlaman lazım koyunlar rahatısz oluyorsa bir sorundur. koyunların durumu nedir bu konuda ne yapıyorlar ?
benim Koc bu aralar kafayi bozdu, herkeze saldiriyor koyunlardan baska. Benim köpegede basladi toslamaya. Benim köpekte daha enik oldugu icin oyun zannediyor herhalde bogusuyorlar.
Kopegin oyun yapiyor ayni hareketi yaparken azarlar kizarsan yapmayacaktir ve bizim buralarda bir laf vsrdir kurda giden kopek kuzuyu yer diyeSmile bu arada kopegini suruye yenimi kattin koyunlar kopeginin kokusunu biliyormu
arada bir koyuuordum yanlarina. bir kac hafta yanlarinda kaldiktan sonra basladi koyunlari kovlamaya. bana görede oyun yapiyor yanliz koyunlar anlamiyor..

usta BiRak kovalasin kokusunu koyun bilince Kacmayacaktir dedim gibi o hareketini yaparken tersle biraz kopegi
sen onu koçların yanına koy bikere boynuzu yedimi birdaha gitmez.