Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğimdeki yara
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
mrb. arkadaşlar köpeğin sırt kısmında Sulu yara ( yaradaki sıvı sarı merhem gibi ) köpeğin derisi gözüküyor.daha yeni belirdi veya köpek tüylü olduğu için ben yeni görmüş olabilirim ama Neden kaynaklandı hiç anlayamadım. Köpeğim 6,5 - 7 aylık.
hastalıktan anlamam ama Egzema'mı yoksa. Bazıları stresten de olur diyor ama stresden olmuş bir şeyede benzemiyor gibi geldi bana. Veteriner ark.'lar, diğer köpek sahiplerinin başına böyle bişi gelen varsa bilgi verirse memnun olurum.

[Resim: 2jfd75x.jpg].

[Resim: 25h2tjq.jpg]

o sıvı iltihap bence hemen müdahale et yara kurutucu sprey al yada veterinere göster yara kurtlanmadan
(28-08-2014, Saat:12:37)faça27 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o sıvı iltihap bence hemen müdahale et yara kurutucu sprey al yada veterinere göster yara kurtlanmadan

Teşk. ederim arkd. doğru tespitte bulunmuşsun. Ama her ihtimale karşı yanlış bişi yapmamak için Sprey almadan önce ne olduğunu tam anlayabilmek için veterine götürdüm. Veterinerde fotoğraftaki olan bölge için köpek bir yere çarpmış olabilir yara ve iltihaplanmış dedi. Fakat o yaranın biraz ilerisinde bir tane daha varmış çok düşük ihtimal ile orası için de mantar olabilir dedi. Hem yara hem mantarsa eğer her ikisine de uygun sprey yerine Tricopom isimli merhem verdi. Eğer düzelmeyecek olursa farklı tedavi uygulayacak.
Sadece yara olduğu için rahatladım. allah korusun başka bişi de olabilirdi
aynısı bnm köpektte vr neyden oldugunu çözemdim