Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yavru Köpeklere Çorbalık Tavuk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Arkadaşlar Ben Köpeğime Et olarak çorbalık tavuk etini tercih etmek istiyorum bu yavru köpeklerime çorbalık tavuk versem fakat haşlasam dahamı iyi olur ? ve köpeğimde bir sorun olurmu ? bir fiziksel veya bir hastalık gibi.Teşekkürler
s.a AnGaRaLIIIII

bende eniklikden yaklasık 1 yasına kadar genelde seninde dediğin gibi corbalık diye tabir eddilen ekonomik tavukdan verdim ben kimi zaman haslayarak bazen çiğ olarak bazen içine ekmek makarna vs karıştırarak verdim. hayvan oldukca iyi bir şekilde beslendi ama tavuk yedirdiğimden mi yoksa başka bir nedendenmi sebibini bilmiyorum inanılmaz derecede tavuk ördek güvercin yani kanatlı hiçbir hayvan sağ kalmıyor bağlı olmasına rağmen yakalıyor bir sekilde yiyor ve bu huyundan da vaz geciremedim ve diğer köpeklerimde bu alışkanlıgı huy etti
arkadasim ben kemikli kısmını vermeni tavsiye etmeyorml ama illi vereceksen haslayıp ver derim
Tüm Kangal hayranları ve yetiştiricilere Saygılarımızla!

Benim adım Oskar ve ben Slovenija duyuyorum. Ben 6 aylık dişi kangal köpeği bir yeni sahibi değilim. Ben birkaç farklı geçmişte köpekler, ama asla bir Kangal cins vardı.

Bu cins ile çok daha fazla deneyimleri var birçok, ben kibarca bazı tavsiyeler için size rica ediyoruz dikkate alındığında, hangi gıda veya beslenme konusunda onun sağlığı ve refahı için en uygun olacaktır.

Benim son köpeklerle, ben mümkün olduğunca doğal gıda ile onları beslemek için büyük özen; , yumurta, bazı kere sardalya (haftada bir), kaba paunch ve ev yapımı sebze öğütülmemiş (koyun, geyik veya ev tava hayvancılık) bazen kemikleri buluşuyor. Ben de balık yağı bir kaşık onları vermişti Her gün, bazı kere de son yıllarda kenevir yağı, yağı veya hindistan cevizi yağı zeytin. Bazı kere de keten tohumu ve kenevir tohumu öğütme, günlük yemek için eklemek zorunda ... Ama, hububat vb yükselmeye karbon hidratlar eklemekten kaçının çalışıyordu ..
Ama şimdi büyük bir ikilemle karşı karşıyayım: düzgün Kangal köpeği doyurmaya hakkında birçok farklı görüşler var gibi görünüyor !?Mevcut verileri gezen, birçok yetiştiricileri diyet karbon hidrat ve çok çok az proteinlerle Kangal beslemek için tercih ettiklerini görünüyor. Ayrıca benim arkadaşlarımdan biri, köpek `sağlığı üzerinde çok kötü sonuçlanabilir benim Kangal için günlük gıda diyet, deneme değil beni ikna etmektir ortak tıp doktoru kim! O köpek maması pelet ile yaptığı köpek besleme büyük bir hayranı. Şahsen ben köpek `sindirim ve onun atalarının beslenme alışkanlıkları doğasına dair, bu çok akıllıca buluyorum ha.
 
Muhtemelen yeterli sindirilir - Ne olursa olsun, o vardır dışkılarını orta sert zor ama çok kötü kokulu için .. olan ben şimdi topaklar marka Royal Canin Dev köpek yavrusu ile genç Kangal besleyen ediyorum ama ben bu diyet onun için çok iyi olmadığını fark ediyorum.
Ben herhangi bir tavsiye için gerçekten minnettar olacak!
Saygılarımla,

Oskar
Best regards to all Kangal fans and breeders!

My name is Oskar and I am from Slovenija. I am a new owner of 6 month old female Kangal dog. I had several different dogs in the past, but never a Kangal breed.

Considering that many of you have much more experiences with this breed, I would kindly ask you for some advice about which food or diet would be the most appropriate for her health and well being.

With my recent dogs, I take a great care to feed them with as naturally food as possible; meet bones (from the sheep, deer or home breaded cattle), eggs, some times sardine (once a week), rough paunch and home made vegetable groats occasionally. Every day I had given them also one spoon of fish oil, some times olive oil or coconut oil, in the last years also hemp oil. Some times I had add to the daily meals also grinding flax seed and hemp seed... But I was trying to avoid adding carbon hydrates, cereals, rise etc..
But now I am facing a big dilemma: it looks like there are many different opinions about how to properly feed Kangal dog!? Browsing the available data, it looks that many breeders prefer to feed Kangal with carbon hydrates and very very little proteins in the diet. Also one of my friends, who is the doctor of the common medicine is persuading me not to experiment with the daily food diet for my Kangal, which might result very badly on dog`s health! He is a big fan of feeding his dogs with the dog food pellets. Personally I don`t find this too wise, regarding the nature of dog`s digestion and feeding habits of her ancestors.

Regardless, I am now feeding my young Kangal with the pellets brand Royal Canin Giant puppy but I am noticing that this diet is not too good for her.. Excrements she has are medium hard to hard but very smelly - probably not enough digested.
I will be truly grateful for any advices!
Best regards,

Oskar