Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Niğdeli Tatar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
samsundan selamlar arkadaşım tatar boyunda ve aynı kiloda 2.5 yaşını yeni geçmiş köpeğim var.bende kilo aldırmak istiyorum.ama samsun merkezin havası nemli ve sıcak gidiyor.işkembe gırtlak şırdan veriyorum.ama yavaş yavaş doluyor.birde sürekli yürütüyorum.kas olarak kilo alsın diye.aynı şehirde olsak maç yaptırırdık.sağlıcakla kal.
SAĞLIKLI BİÇİMDE BESLEDİKTEN SONRA KİLOSUNU ALIR MAŞAALH TATARA
ne la bu kedı yavrusu gibi ben hic beyenmedi kusura bak.
benimki şaka olsun mustafa gar sen köt köpekler beslemesin aynı fatih hocayada gecerli yarın saat onda aslan temelin köeyiyle hacı abıbınısin katili boguşcak cok kalıteli bır boguş olcak iyi olan kazansın ama aslanın işi olmaz.
(18-12-2009, Saat:02:01)idris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]samsundan selamlar arkadaşım tatar boyunda ve aynı kiloda 2.5 yaşını yeni geçmiş köpeğim var.bende kilo aldırmak istiyorum.ama samsun merkezin havası nemli ve sıcak gidiyor.işkembe gırtlak şırdan veriyorum.ama yavaş yavaş doluyor.birde sürekli yürütüyorum.kas olarak kilo alsın diye.aynı şehirde olsak maç yaptırırdık.sağlıcakla kal.

olsun arkadaşım önemli olan mesafe değil elbet bir orta yol bulunur zamannı gelince istersen bi dostluk maçı yaparız
(19-12-2009, Saat:04:26)cirkin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ne la bu kedı yavrusu gibi ben hic beyenmedi kusura bak.
benimki şaka olsun mustafa gar sen köt köpekler beslemesin aynı fatih hocayada gecerli yarın saat onda aslan temelin köeyiyle hacı abıbınısin katili boguşcak cok kalıteli bır boguş olcak iyi olan kazansın ama aslanın işi olmaz.

seni tanıyamadım birader kusura bakma ismini bağışlarmısın yada yarın maçta yanıma gelirsin
(16-12-2009, Saat:01:50)terekeme36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Masallah abı kopegın cok kalıtelı umarım gıdenın yerını doldurur.Tatar emınımkı emegını bosa cıkarmaz

gidenin yerini doldururmu bilmem ama oda giden kadar çok kaliteli bir köpek zamanla kendini gösterecektir atakan abiye selamlar (ay gede)
dostluk maçı iyi olurdu ama imkan meselesi samsunda daha maç yapmadığı köpekler var yenemediği köpekler de var. samsunda bir numara olsa dışarılara maçlara gitmeyi hakeder.sağlıcakla kal.
kardeş köpeğin güzelmiş hayrını gör şekli falan pehlivanı aratır gibime geliyor ama buda agüzel köpek hepsinin yeri ayrı
'Tatar' isimli köpekler neden hep böyle gûzel oluyorlar?? ))

Masallah Tatar'a!
Sayfalar: 1 2 3 4 5