Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: sahiplendirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a arkadaşlar. bende dişibir köpeğim var 2 yasında köpeğimden memnunun aslında ama sıkıntım tavuk yemesi 3 köpek var aynı . biri barınaktan aldım 1 senedir ilk baslarda yoktu 2 sindede ama artık bas edemiyorum bağlı oldukları halde bir sekilde yakalıyorlar. biri sibirya kurdu onu kafes teli ile durdururum barınakdan aldıgımı geri götürecem ama bu dişiyi barınak yolcusu olsun istemiyorum.
[Resim: bj0c.jpg]

oldukları yerde tavuk horoz ördek güvercin civciv vs var .
tavuk yemeyecek 10 dönümlük bahceye sahip cıkacak bir köpeğe ihtiyacım var . ankarada . mümkünse sahiplendirme
Barınağa verilen köpekler öldürülür.Eğer köpeği barınaga vermeye karar verdiysen çek vur daha iyi.
kafes yaptır içine koy köpeği
barınaqa düşen köpek peşisan oluyor yazıktr qünahtr dısarı sal yinede verme o bişekilde doyurur karnını qardas
faça27 haklı. Eğer köpeğini seviyosan bir marangoz ile anlaşıp oda büyüklüğünde rahat edebilecek, Kapısını kilitleyebileceğin yuva yapabilirsin, Yahut bir çoban arkadaş ile anlaş köpeği ona ver en azından kurt çevirir belki Big Grin Düşüncelerim bu kadar, Ama lütfen köpeği barınaklara teslim etme köpekler orda hem işkence çekiyor hemde hastalıklı köpeklerin içine atıyorlar köpekleri. Karantina desen adam akıllı yok verdikleri ekmek bile yok. Vatandaşlar getiriyor yemeklerini çoğu barınakların. Küflü ekmek yediğini bile görüyorum köpeklerin taştan sert ekmekler yediğini. Sad
Barınağa vermeye için el veriyor mu? hiç gidip barınak şartlarını gördün mü? Açlıktan birbirlerine saldırıyor garipler, hele ki sonradan gelenin şansı yok denecek kadar az.