Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğim sürekli dışkısını kokluyor ve yemeye çalışıyor neden acaba?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Dışkı yaptığı yeri temizlememe rağmen gidip kokluyor. Bu arada köpeğimin cinsi pitbul 15 aylık. Yaylada bir akrabamda Şarkışla'dan gelen bir kangal eniği vardı o da böyle yapardı, hatta yemeye çalışırdı. Akrabam sevmedi bu davranışı 1 yaşına kadar baktı sonra başkasına verdi.
köpek strese qirer gezdr dolaştır zincirden bırak düzelir
iğrenç.. bence can çıkar huy cıkmaz köpeği deniştir usta
Can çıkar Huy çıkmaz köpek için çok yanlış bir kavramdır Köpekler anı yaşayan hayvanlardır davranış bozuklukları kolayca değiştirebilir.

Öncelikle sebeblerini bulalım derim köpeklee bir çoj nedenden dışkı yiyebilir dışkı yeme sebelerini bile bazı yerlerde konu konu ayırmış bulunmaktadar.

Vücuttaki her hangi bir vitaminin eksikliği
Geç kalınmış parazit tedavisi
Sindirim sistemi problemleri
Kalitesiz ve Düzensiz beslenme *
Köpeğinizin egzersiz eksikliği
Köpeğinizin yalnızlık sendromu

Bunlar sadece başı bunun gibi çok nedenler var ama ençok gözüken bunlar özelliklede yanına * yıldız koyduğum.

Köpeğini mama ile besliyorsan yemden sonra dışkısını yaptıgında dışkıda mama kokusunuda alıp yiyebilirler.

Daranış tedavisinin çözümü olarak şunu önerebilirim bir tanıdığın köpeğinde uygulayıp çözüme kısa sürede ulaştıgımız yöntem unutma köpekler anı yaşar davranış tedavisi kısa sürede değişebilir.

Sen ne ile besliyorsun bilmiyorum ama mama ile besleyorsan bile bu sorunun çözümü için kaliteli köpeğine uygun güzel bir mama al. Dışkısını yaptığı zaman al köpeğin önüne getir yemesine koklamasına izin verme basında otuttur yemeye veya koklamaya yeltendiği zaman tasmayı hafifce çek (geriye dogru çekme bu onu ileri gitmesini saglar) yana galan olabilir. çektikden sonra uyarıyı alır o dışkının basında sakince oturdugu zaman kaliteli aldıgın mamadan ver mamanın dıskıdan daha cazip geldiğini görecektir. Dışkıyı yemediğimde mama alıyorum diyerek bu huyundan vazgeçer 1 gun icinde bile vazgeçirebilirsin.


tam dışkısını yemeye çalışırken suç üstü yakala ve kuvvetli bi tokat yada tekme işi kökünden çözecektir gene yaparsa tekrar la bi kaç tekrardan sonra o huyundan vaz geçer önemli olan suç üstünde yapmaktır
Tekme tokat hayvana agır gelir gereksizde dışkı yedi diye tekme atılmaz hocam onlarda dışkı kavramı bizim gibi değil ayrıca ufak bir dokunuşda onu o zihin yapısından çıkarmaya yeter
köpeğini doğduğunda bir bağladın bir daha çözmedin ellam. köpek zincirde dolaşıyor dolaşıyor canı sıkılıyor bakıyor bok yiyemde zaman geçsin diyordur heralde. hiç bir köpeğimiz öyle yapmadı köpekten değil senden ötürüdür o sorun köpeğine hakkıyla bakamıyorsundur
Sayfalar: 1 2