Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: W.A.D. Dog Show İstanbul 2014
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Adres : Başıbüyük Piknik Alanı (Marmara Eğitim Köyü Yolu Üzeri) Maltepe-İSTANBUL
Telefon :0216 421 14 15 - 421 31 31

tarih: 11 Mayıs 2014

saat: 07:00



[Resim: b8J7R8.jpg]
Dünyanin hangi kitasina giderseniz gidin ,hangi ulkesinden hangi sehri secerseniz secin ve o sehirden turkiyeyi taniyan hangi insani secerseniz secin meshur kopegimizi sordugunuzda aklina Kangal gelir ve kangal cevabini verir.
Boyle bir organizasyonun tanitim afislerinde olmayan bir irkin kendini kanitlama kabullendirme asamasinda olan bu irkin bas kosede olmasi kangalin afislerde ikinci planda olmasi uzucu.
İyi bir yarisma olur umarim.saygilar selamlar
kompleksli kardeşim, BOZKENNEL bu yarısmanın sponsorlarından bırısıdır,dolayısı ile BOZ un resmını oraya koymalarıda yanı adamın kendı logosunu buraya koymasından daha doğal bır sey varmı?

turkıyede sadece KANGAL kopegı yok,MALAKLI var,karadenız köpeği var,boz coban kopegı var.

bunlar acı ama gerçek Smile VAR .
Kangal güzel köpektir lakin kangalın namının çıkmasında anadolu çoban köpeklerinin, yörük köpeklerininde etkisi çok büyüktür. Bizim halkımız gördüğü her büyük köpeğe kangal dediği için.....
Foto tasarimi hiçbir ırkın önplana çıkarılmasi için bu şekilde yapılmadi,tamamen göze güzel görünümü ve izleyiciye güzel hitap edilmesi için yapıldi bizim için Anadoluda var olan bütün ırklar aynı derecede önemlidir ve BOZKENNEL sponsor olduğu için baş tarafa onun logosu konuldu..

Bence şu zihniyettenden biran önce vazgeçsek çok iyi olur.Evet kangal köpekleri Anadolumuzun milli servetidir ama kangallari benimeyipde diğer çoban köpeklerimiz olan malakli,akbaş,boz çoban köpeği vs vs.. bunlari hiçe saymayiniz.Onlarda kangal nekadar önemliyse Anadolu topraklarında önemli bi şekilde görevlerini yerine getiren ırklardır..

Bu gibi organizelerde ben şunu öğrendim sizde bunu kavrasanız iyi olur,kangalın önemi sürü başinda görevi,fiziki yapı olarak en iyisi hangisi oldugunu hakemler tarafından benımsemektir.Ayrica kangalın yanı sıra bu görevi sadece onların deil akbaş,malaklı,boz çoban köpeği gibi diğer Anadolu Milli serveti olan ırklarında yapabieceğini onlarında ayrı ayrı bir ırk oldugunu tüm dünyaya benimsetmektir.İnanıyorum ki onların ayrı ayrı bir ırk olmasi Türkiyede akla sadece Kangalın deil bunun yanı sıra diğer ırklarinda yer almasi çok büyük bir artidir...
guzel gecmesi dilegi ileee ankaradada bekliyoruz yine bu sene kesto erol katdesim ayarlar herhalde boyle bir sey
dereceler nasıl çıktı bilgisi olan arkadaşlar...
Sayfalar: 1 2