Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Efsane boz!! kangalın tarifi bunun üzerinden yapıldı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(02-03-2014, Saat:05:02)Ertan Kaleli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burda Hüseyin Yıldız' a cevap hakkı doğar belliki senin Hüseyinle bir sıkıntın var önceden.
vurucu gardaş profilindeki senin köpeğinse kusura bakmada sen hiç yorum yapma.

Hüseyin Yıldız,
yine aynı numaralara mı başladın.Bir de kendin gibi çık güzel kardeşim.Anladık sorunlusun ama böyle kaçak oynamana bahane değil.

hadi bakalım elindeki itleri ve secerelerini yayınla biz de cevabını verelim nedir,ne değildir ,secere doğru mudur yalan mıdır
Biri bir haftalık diğeri bir aylık üye ,körler sağırlar birbirini ağırlar yapıyorlar.
Hüseyin Yıldız bir de kendin olup çık şu foruma,

bu arada delikanlım profilimdeki resim 25 yıllık yani sen anne anne bu amcalar ne yapıyor diye sorarken ,o sorduğun bendim ve kangal besliyordum,Hüseyin Yıldız Turhan Kangal ı videoya alıp prim yapmaya çalışmalı değil benim gibi 27 senedir tanımalısın.Onur yakın arkadaşımdır 1989 yılında çalışmaya başladık 1990 yılında ilk sempozyum düzenlendi Turhan Kangal konuşmacı idi gazete kupürleri hala durur .Siz neredeydiniz o zaman .
Kangal demek senin itin ile tarif olur vayy anam vay.Bireh Bireh .Analar ne arslanlar doğururmuş.Senin bu it kurt ta yıkmıştır şimdi,evet kesin yıkmıştır (elma kurdu demiyorum)
var var kesin senin Hüseyin yıldızla'dan bi yaran var, ben Ankara dan foruma giriyorum. yani angaralıyım.istersen ıspatlaya bilirim telefonunu gönder 312 li telefondan arayım seni.belki inanırsın. bende 8 yaşımdan beri kangal beslerim. köpek kendini gösterecek ağa lafa bakmam. Angarada kurt yok olsa kesin boğardı.
Vay anlayışlı kardeşim benim,Hemen anlamış.
la bebe, madem angaralısın senin o yalancı hasta ile ne işin var .Ben Çorumluyum,onun Murat isimli bir kardeşimize kastığı iki (saf )kangalı gel de gösterelim,bakalım savunabilecek misin.Zavallı mUrat 1 sene besledi ,şimdi bedduası hergün üstünde.
bizim meselemiz şahsi değil olamazda ,kangal diye aksaray kırıklarını reklam edip kırk yalan söyleyen biri ile herkesin meselesi vardır.
anladık kırmanı oradan almışsın ama biraz ufak gel de mecliste sözün geçsin.
valla kendisini tanımam yani hüseyini, köpeği ondanda almadım yeminle emin olabilirsin. Murat ın senin gibi bu işten anlayan bir kardeşi vardıda niye gidip o köpekleri aldı ona üzüldüm niye sana danışmadı keşke bi sorsaydı.
değil mi ,ben de dedim gülüm önce bize danışsaydın diye,elbette benim çorum da kimseye it vermeyişim de kandırılmasına imkan vermiş olabilir.

not; bizde kardeş küçüğe denir bildiğim Ankara da da öyle
kim tarif etmişse halt etmişş süs köpeği istiyosan profildeki gbi bahcede beslemelik hani kapıda havlasın yeter diosan evet olur üretilirr ama meydancı olcak arkadaş köpek kendini göstercek diyosan aklına uyupta bogusturam deme telef ederler yani kısaca yasım genc ama işim bogus hacı o yuzden bundan anca bekci köpeği olur.. ve ayrıca bu cekim kişisel bi çekim yani oraya cıkaracaksanız konusmayı bilen birini cıkarın sunucu die düzen yapmaya gerek yok..

SAYGILAR..
Sayfalar: 1 2 3