Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Siyah Kangal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Slm Arkadaslar,
sizlere bir sorum olacak. Bazi yerlerde sim siyah Kangal oluyormus. Ben bunlari görmek istiyorum, nerde bulunur genelikle bu Siyah Kangalar? Özel üretimmi?
Sim siyah kangal olmaz gardaşım kim diyorsa sallamış, tipi benzeyebilir ama kangal değildir, bende duydum kara kangal diye inanmıyorum ben.

safkan kangal değildir ama kırmalar var hemde cok güzel bende bir tane varr 87 günlük yaklasık 18 kg 45 cm boyu 2 babası var bnmkinin ilk babasında kırmalık var ama olsa bile boyu 86 cm ve cüsseli bi köpek yani siyah kangal olmaz illaki kırmalık vardır
sagolun arkadaslar
kırma olabilir
(07-02-2014, Saat:04:07)esmeliokan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]safkan kangal değildir ama kırmalar var hemde cok güzel bende bir tane varr 87 günlük yaklasık 18 kg 45 cm boyu 2 babası var bnmkinin ilk babasında kırmalık var ama olsa bile boyu 86 cm ve cüsseli bi köpek yani siyah kangal olmaz illaki kırmalık vardır

her canlının 1 babası olur kurtulun bu cehaletten.

soru soran arkadaşım siyah kangal ancak hayallerde olur haricinde olmaz bi ara bi kaç köpek tüccarı uydurmaya kalkmıştı ama tutmadı sanırım selametle.