Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: tavuklara ilgisini nasıl keserim?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
öncelikle selam arkadaşlar. 5 aylık bir kangal köpeğim var ve geceleri zincirin tasmaya takılan klipsini açarak tavukları teker teker yiyor. öncelikle tavuk konusundan nasıl vazgeçiririm. ikincisi en sağlam köpeğe zarar vermeden nasıl bağlayabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
aynı dert bendede oldu kumesın yanına bağladım yanı tavukları gorebılcegı yakın bbıyere zamanla alıştı suan hıc bıse yapmıyor
iyi bi klips alırda takarsan çıkaramaz onu öyle çözersin bi kere yemeye başladıysa öyle gider en kati çözüm dayaktır aynen uygula başka çözümlere bakma
1- eline canlı bi tavuk al ayağına sağlam bi ayakkabı giy canın acımasın
2- tavuğu elinize alın güzel sözler söyleyerek köpeğinize yemesi için sunun tam ağzına alınca tekmeyi basın.
3- 2. seçeneği tekrar uygulayın al oğlum falan deyip tekrar verin tekrar alacaktır tam ağzına alınca suratının ortasına kuvvetli bi tokat patlatın
4- 2. seçenek devam
5- muhtemelen canlı tavuğu yemeye kalkmayacaktır denerse gene dayağa devam
6- artık yemeye çalışmayacaktır canlı tavuğu yanına koyun bi tavuğa bi size bakıp duracaktır bakışlarınız sert olsun geriye çekilip biraz uzaktan takip edin muhtemelen yemeye çalışmayacaktır çalışırsa son bi hamle daha yapın elinizin emeğini esirgemeyin.
7- bu süre toplamda 15 dakika sürecektir tavuk yiyen köpeğiniz artık tavukların başına bi şey gelmesin diye onları gözü gibi koruyacaktır.

uygulandığı sürece sonuç yüzde yüz başarılıdır.
not: amacımız köpeklerimizin canını yakmak değil keyfe kedere köpek dövenlere karşıyız ama bu işin çözümüde budur sonuç alabilmek için bu şekilde suç üstünde cezalandırmaktır onun haricinde yıllarcada ceza versen ne için dayak yediğini köpek anlamaz.
tavuklar serbest.devamlı etrafında dolaşıyorlar.alışır dedim ama alışmadı.dayak da yedi ama ben yokken geceleri yakalıyor. benim yanımda birşey yapmıyor.
Koçoğlunun uygulaması çok doğru ilaveten canlı tavuğu al kulübesinin içine at ve yanlarında dur Köpeğin en fazla sahiplendiği alanı tavukla paylaşmak zorunda bırak bunu her gün yarım saat uygula sonra tavuğu ayağını bağlayarak klübeye at ve uzaktan takip et şayet köpek bir sıkıntı yaşatmıyorsa hemen ödül ver. Sebep ve sonuç ilişkisine dayalı anında ceza ve ödül.