Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Dağların aslanı Duman..Rahat uyu aslanım..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

[Resim: tz6w2.jpg]

Benim için sen çok farklıydın aslanım,çok farklıydın..
15 yıllık hayatına herşeyi sığdırdın ,15 sene önce annen zilli o zaman kalabadan getirdiğimiz kral'la çiftleşmişdi biliyoduk iyi bi yavru alacağımızı ama senin kadar iyi bir yavru kimse beklemiyordu.
Daha enikken köyden çıkıp başka köyün köpeklerine sarardın boğuşurdun çamura yatardın dişileri takıp takıp peşine getirirdin..Smile
Ulan hala aklımda 10 sene evvel amcamla beraber davarı ürgüpe doğru sürerken 5-6 köpeğin yapamadığını tek başına yaptın gittin o kurda vurdun ya gözümde öyle bi parladınkii 1 saat boyunca o kurt la tek başına boğuşman bile yetti belki boğamadan kaçtı elinden ama cesaretin yetti bana..
Senin sevgin gerçekten bi ayrıydı be oğlum evdekilerle kavga edip hacıbektaşa gidip seninle sarılarak uyuduğum gün bile oldu benim.
Şimdi sen öldün ya aslanım yemin ederim bi yakınım ölmüş kadar üzüldüm bu yaşta gözümden yaş getirdin ya helal olsun sana..
Nur içinde yat aslanım...
Evden aileden biri gitmiş gibi oluyor. 14 sene baktığım Boxer im öldüğündede aynılarını hissetmiştim. Şu an 2 köpeğim var ama hala gözüm onu arıyor.Üzücü hayatın gerçekleri elden birşey gelmez.Üzücü çok üzücü...
hissiyatınıza saygı göstermekle birlikte "nur içinde yat" insana hizmet için yaratılan canlılara değil bizatihi eşrefi mahluk olan insan için kullanılması gereken bir dua ve temennidir...
Köpek insana hizme için yaratılmamıştır efendi hiçbir canlı insana hizmet için yaratılmamıştır,lütfen canlılara bu şekilde yargılama yapmayın.
Allah c.c eminimki onlarında ruhunu ödüllendiriyor veyahut cezalandırıyordur rahmet Allahındır neyapacağı bilinmez.

Madem bütün canlılar insanın hizmetine yaratıldı da, dinozorlar kime hizmet etti, hele insanoğlunun yaşamadığı yerlerde yaşayan canlılar kime hizmet ediyor.

Ayrıca benim oğlum kadar sevdiğim bir köpeğim ölmüşken nasıl bunu düşünmemi beklersiniz.
YORUMSUZ:
köyün birinde kadının kocası ölür kadın cenaze evinde "kocacığım kocacığım" diye ağlıyormuş hoca kadının yanına gelmiş "kızım böyle ağlanmaz biraz dikkat et" deyince kadın bu kez "nasıl ağlayayım hocacığım hocacığım" diye ağlamaya başlayınca hoca "kızım bildiğin gibi ağla" demiş...
Bu fıkradan ders çıkarması gereken sizsiniz.