Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğimin Ayağındaki Sorun,en iyi geliştiren mama ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
7 aylık erkek kangal köpeğimin ayağında sorun oluştu dışa bakıyor ve rahat koşamıyor, mamanın kalitesini dusuruduk ondan tahmin ediyorum bundan baya pişmanlık duyduk onun için eskisinden(profine kuzu etli) daha kaliteli mama arıyorum daha çok geliştiricek tavsiyelerinizi beklerim.
özür dileyerek unuttugum şeyi belirteyim;köpeğim 170 dönüm çiftlikte bakıyorum biri dişi biri erkek iki kangalım var dişide bu sorun yok ilk 4 ay zincir vurmadım ama sağa sola kaçmlarından bunalıp şuan bağlılar
kardesm arka ayaklarsa sonradan olustugunu sanmam onceden vardır köpek geliştikce ağırlaştıkca belli olmustur . yada gecici bi sakatlık felan olabilir ama sanmam verdign mamadan oldugunu.
mamayla hiç ilgisi yok önceden mamamı vardı ..
köpeginizin ayaklarinin disa basma sebepleri öncelikle genetik,ırsi olabilir. anne babadan kaynaklanan cok fazla İnbreed esleme sonucu cikan yavrular olabilir.

yavru köpekler protein,glucosammine,chondroitin vs. takviyeler kullanabilirsiniz cok fazla kilo aldirmadan bakilmali bizim besledigimiz köpekler kemikli cabuk gelistigi icin birde kilo baskisi oldugu zaman bacaklari tasiyamaz disa dogru basmaya sebep olabilir. köpeklerin fiziksel ve performans acisindan kemik güclenmesi icin formül cok yeterki istek olsun

köpeklerinizi suan sartlarina göre baglamak yerine, acik alanda salma yaparak icinde besleyerek fazla kilo aldirmadan beslerseniz belki birazda olsa daha dogru basmaya yol acabilirsiniz. aksi takdirde daha cok fazla yamulmalara sebep olursunuz.
teşekkür ederim.Aldığım kişi kalsiyum desteklemeleri ve diğer desteklemeler hakkında gelip kendisi bana yardımcı olucak.profine dan daha kaliteli mama varmı köpeğimin büyük olması için ?
Arkadasim t34h3r'in yazdigini bir kez daha oku mama ile alakasi yok..
Alakası olmadıgını anladım fakat farklı mama sordum onu siz anlamadınız herhalde,teşekkürler yinede.
Sayfalar: 1 2