Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: KÖPEK ci arkadaşların dıkkatıne !!!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ARKADASLAR SITEDE HERGUN YUZLERCE YORUM YAPILMAKDA VE BU YORUMLARIN COĞU KÖPEKLERIN KENDI SAHIPLERI TARAFINDAN REKLAM AMACLI YAPILIYO BUNA BI ÇÖZÜM GETIRILSIN.HERKESE ŞİMDİDEN YORUMLARI İÇİN TESEKKURLER
burası form sitesi adam kendi köpeğini tanıtmak reklam yapmak zorunda bana göre eğerki tanınmak istiyosa
fikir çokluğu bence zenginlik. hepimiz için güzel diye düşünüyorum ata sözümüz neder bir biliyorsan bin danış. yalan yazan kasıtlı abartı yazan uydurmaca yazan yokmu çooook onuda bütün üyeler anlıyor biliyor vede çok gülüyor kimseye kısıtlama getiremeyiz bin başkası aleyhinde yalan ve hakaret yazmadıkça sıkıntı yok.saygılar bütün arkadaşlara
Aynı IP den gelen farklı kullanıcıların ikisini de banlamak çözüm olabilir. Baba-oğul bile olsa yapmasın babasının bilgisayarından yorum. Sizin için zahmetli olabilir ama eğer istenmiyorsa yorum yapılması uğraşmak gerekli.
bu konuyu direkt olarak yanlış anlamamk lazım biz üç erkek kardeşiz evde tek pc var ama üçümüzünde ayrı ayrı linkleri var nedenmi çunki hepimiz farklı düşünüyoruz peki bu durumda olanları nasıl suçlayacaksınız yada ayıracaksınız.art niyetli üç beş tane link sahibi olanalra tabiki engellemek lazım.
Adam kendi ilanını vermiş ve farklı bir isimle kendi köpeği hakkında fiyat kızıştırıyorsa bu engellenmeli. Bu zaten ahlaki de olmaz.
Ama onun dışında reklamını yapmasında bir sakınca yok.
herkez işine gelen yorumu okur işine gelmeyen yorumu olkumaz tabikide herkez kendi köpeğinede başkasının köpeğinede yorum yapabilir hakaret vari konuşmadığı sürece.bencede gayet iyi oluyor kim düşünmüşse böyle bir site açılmış emeği geçen herkeze teşekkürler.
Sayfalar: 1 2