Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Ciftlik/Kangal Yardim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaslar/abiler, 3 sene icinde Turkiyeye donmeyi dusunuyorum ailemle beraber, hayvancilik yapmayi istiyorum herzaman hayalimdi koyde dagda dogal hayatta yasamimi surmek,
ondan avrupadaki hayatti birakip donecem. soruya gelelim Koyunculuk - Inekcilik - Tavukculuk da para varmi? Ve kangal kopekleri besliyecem suru koruma amacli asla bogus icin degil kiyamam.
ama onune kopekte cikarsa dogal sartlarda onlari bogacak kopekler istiyorum cunku konya taraflarina yerlesmeyi dusunyoruz ve orda bogus kopegi cok oluyor ondan sirf kurtcul olmasin kopeki de yikacak yigitler olsun. Insallah biraz anlattabildim size derdimi, biliyorum her køpek illa ailesi kurtcul diye kurdu yikacak diye birsey yok, ama oyle cesur sadik yurekli uysal guclu bir irk ariyorum, Insallah yardimci olursunuz. Saygilarla
sen hele bi gel paranı cebine koy satacak adam çok çıkar it işini öyle çözersin.
tecrüben yoksa tavuk işi sıkıntı hiç bulaşma bilmeden bi hastalık bulaştırdın mı bi gecede yok olursun.
koyun inek işinde para saçmıyolar ama gerçek olan şey ne kadar emek o kadar yemek malını kovalarsan dürüst olursan ticaretin ahlaklısını seçersen Allahta seni utandırmaz çark bi şekilde döner kendi yağında kavrulur gidersin.
yok ben hırslıyım hemen ve çok para kazanmak istiyorum dersen nakit paran cebinde basılı olacak al ver sat işlerine bakacaksın 2 senede paranı ikiye katlarsın maalesef türkiye böyle para parayı çekiyor.
emek olan işte zarar olmaz illaki kazanç olur köpek konusunda yardımcı olmak isteyen abilerin oldukça fazla olur o konuda müsteri ol mühim olan köpeği alacağın kişilerdir ben kolayına köpek satmam vermemde sattığımında peşine düşerim iyi bakamadığını rezil ettiğini görürsem parasını geri verir itimi alırım onun için köpek konusunda ben yardımcı olamam ha ozaman gelince fikrimi sorarsan söylerim.
ben genel anlamda söyledim sana karşı değil Big Grin