Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şila 13 gunluk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşım şilayı geri getirdi durmagı icin Geri aldım k.bakmayınız 4 gune yenı foıtografları gelecektır
1-Bu köpek en az 1 aylık 13 günlük yavrunun gözleri açık olmaz ve bu kadar büyük olması olağanüstüdür.
2- Annesi 80 babası 85 demişşsin alaskan malamutlarda erkeklerde bile cidago en fazla 66 cmyi bulurken bir dişi 80 cm olması imkansız, belcika kurdu da en fazla 63 cm yi bulur erkeklerde.

Hadi bunları gectik kulakları neden kırık ? Yani bu köpek ne 13 günlük ne kurt köpeği en az 1 aylık var.

güle güle besleyin .
kurt köpei dedim mi ben ? belcıka kurdu kırması yanlıs yazmısım k.bakma ama bu köpek inan sanda inan masanda 13 gunluk hadı sahıbı yanılsın 15 16 17 gunluk olsun sorun varsa sen konus ama kotu veya iyi farketmez ama kotulerı takmam iyilerede he deyp gecerım ıyı forumlar...
Açtıgın konuda babası belcika kurdudur yazmıssın . Köpeği oldugundan küçük göstermekle biyere varılmaz . Bu köpek 30 günden büyük ve belcika kurduyla malamutla alakası yok.
tamam belcika kurdu degıl bak onu duzelttım köpeğin yaşına kucultmekle biyre varmıyorum zaten ancak sen buyulterek bı yere varamıssın ben denıleını konusuyorum yalan da soylemıyorm bna ne denıldıyse o belcıka kurdu degıl belki adam yanlıs bılıyorn ama iri bi kurttu baya iri anneside malamute degıl dır belkı cok benzettım o yuzden soyledım Smile
hayırlı olsun maşallah şilaya Smile
Yahu daha da bişey demiyom ben senn köpeğini büyültünce elime bişey geçmez zaten arkadas bi itiraz etme herşeye bu it sokak köpeği ve en az 1 aylık bunu anla . K.bakmma ama herseye bi itiraz ediyon .
Sayfalar: 1 2 3