Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: ordulu sakar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(23-06-2013, Saat:11:32)anadoluçobanköpeği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet aslında ben 2 yaşından önce çifleştirmeyecektim ama yanlışlıkla çifleşti 3 yaşına kadar kalınlaşacağını düşünüyorumSmileSmile

Fiziksel gelişimi engelleyen durumlar arasında çiftleşme yok kardes. Sütten erken kesilmişdir. Yada genetikdir.
dişi köpeklerde erken çifleşmenin fiziksel gelişime etkisi oluyo ama bunun nedeni senin dediğin gibi büyük oranla anneden erken alınma ama genetik olarak soyu 70-75 üzeri iri köpekler ama verdiği yavrular çok hoşuma gidiyor köpeğimi seviyorum kiim ne derse desin.
belki birazdaha kalınlaşabilir boyuda daha uzamaz burnu ala anasınında alamıydı maşşallah
(10-07-2013, Saat:06:58)anadoluçobanköpeği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dişi köpeklerde erken çifleşmenin fiziksel gelişime etkisi oluyo ama bunun nedeni senin dediğin gibi büyük oranla anneden erken alınma ama genetik olarak soyu 70-75 üzeri iri köpekler ama verdiği yavrular çok hoşuma gidiyor köpeğimi seviyorum kiim ne derse desin.

Önemli olan orası zaten sen sevdikten sonra kimse karışamaz.
anası saf bir kangalboyuda 75 in üzerinde babası burda bizim karadenizde insanların karadeniz dağ köpeği diye adlandırdığı ala bir köpek ama bunu ben anneden 20 25 günlükken almak zorunda kaldım o yüzden boya gitmedi diye düşünüyorum
Boya posa bu kadar takmayın ha illa takacam diyorsanız . bu köpek en fazla 65 cm olur daha da uzamaz . Beni yanlıs anlamayın lütfen köpeğinizi seviyorsanız sorun yok.
ben boyuna takmıyorum memati arkadaşım sorduğu için söyledim
Sayfalar: 1 2 3