Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğin arka ayakları sıkıntılı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: pcwkl.jpg]


Köpek 1 yasında ve arka ayaklarında sorun var gibi geliyor bana zira işerken bacaklarının birini kaldırdıgında ayakta duramıyor veya zor duruyor koşarken yalpalıyor , görüntü olarak çok sıkıntı yok gibi duruyor -ki zaten görüntü ortada - ama bir sorun oldugu kesin..

2 veterinere gösterdim ikiside birşey yok dedi..

Bu saatten sonra bunun tedavisi mümkün müdür mümkünse nasıldır teşekkürler..
şu resimde gayet güzel duruyor bana göre bacaklarında değil köpeğin belinde bi sorun var iki parmağınızla köepeğinizin sırtındaki kemik aralarını (omurlarını) ufak ufak bi masaj yapın daha çok kuyruktan bele doğru 1 karışlık mesafeye belli bi noktada tepki veriyorsa özelden bana yazın muhtemelen kuyruk bitiminden sonraki 4. yada 5. omur arasında kas zedelenmesi olmuştur fıtık ihtimali yok olsa koşamaz o iki veteriner dostumuzada orta okulu zor bitirmiş bi abimiz size selam söyledi deyin onlar anlar.
ayakta sıkıntı varsa boguşta kemerde duramaz yıkılır sende denemişindir
(23-06-2013, Saat:01:01)KOÇOĞLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]şu resimde gayet güzel duruyor bana göre bacaklarında değil köpeğin belinde bi sorun var iki parmağınızla köepeğinizin sırtındaki kemik aralarını (omurlarını) ufak ufak bi masaj yapın daha çok kuyruktan bele doğru 1 karışlık mesafeye belli bi noktada tepki veriyorsa özelden bana yazın muhtemelen kuyruk bitiminden sonraki 4. yada 5. omur arasında kas zedelenmesi olmuştur fıtık ihtimali yok olsa koşamaz o iki veteriner dostumuzada orta okulu zor bitirmiş bi abimiz size selam söyledi deyin onlar anlar.

Hocam yaptık söylediğini herhangi bir reksiyon göstermiyor
o zaman %99 karnında iğne var röntgen çektirin
(23-06-2013, Saat:01:01)KOÇOĞLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]şu resimde gayet güzel duruyor bana göre bacaklarında değil köpeğin belinde bi sorun var iki parmağınızla köepeğinizin sırtındaki kemik aralarını (omurlarını) ufak ufak bi masaj yapın daha çok kuyruktan bele doğru 1 karışlık mesafeye  belli bi noktada tepki veriyorsa özelden bana yazın muhtemelen kuyruk bitiminden sonraki 4. yada 5. omur arasında kas zedelenmesi olmuştur fıtık ihtimali yok olsa koşamaz o iki veteriner dostumuzada orta okulu zor bitirmiş bi abimiz size selam söyledi deyin onlar anlar.

Üstad merhaba 23 aylık Aslanımızın arka ayaklarında sorun var , gerekli ilaçlar denendi röntgen çekildi bahsettiğiniz durum ile aynıdır. Kontroller Bursa Uludağ Üniversitesinde yapıldı. Bu konu ile alakalı size nasıl ulaşabilirim, yardımcı olursanız sevinirim, saygılar. M.Ersöz