Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Gerçek Pitt Bull.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Gerçek Pitt Bull silik sportif iyi bir kemer sahibi ve geriksiz,büyük Kafa, büyük boyut, avurt olmayan Köpekdir.
Aşırıklar gösteren Köpekler Boy olsun avurt olsun kilo olsun farklı Bulldog veya farklı ırklar melezidir.
Eski Pitt Bullar.
[Resim: 8036indir_1.jpg]
[Resim: 8861Chinaman.jpg]
[Resim: 3687indir_2.jpg]
[Resim: 2866ShowPics108.jpg]
[Resim: 1301mag.jpg]
[Resim: 8758ColbysTige2xw.jpg]
[Resim: 3179images_2.jpg]
[Resim: 5613famous.jpg][Resim: 8746colby_s_jerry_1900_thumb.jpg]
Pitbulların çene kasları kangallardan güçlümü hocam?
Yeni nesil Pitt Bullar.
[Resim: 1700images_1.jpg]
[Resim: 9098images_3.jpg]
[Resim: 1512images_4.jpg]
[Resim: 6549images.jpg]
[Resim: 2290OFRN580.jpg]
[Resim: 8462superman.JPG]

(20-04-2013, Saat:09:42)zekuda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pitbulların çene kasları kangallardan güçlümü hocam?
İyi bir Kangal aynı Cene basıncı uygular fakat Pitt Bullun Avantajı inadında pes etmez ölesiye dövşür tabi çok kaslı bir Köpektir Acıya karşı çok dayanıklı vede Athletik dir Dövüş esnasında vücüdü Adrenalin pombalar maç esnasında kısaca Köpeklerin Bruce Lee si bunlar.
Bir Çoban Köpeği nen Pitt Bull bir olmaz.

Bir şeyi de belirtmek isterim Dövüşe karşı olan biriyim Pitt Bull Dövşleri ölüm nen bitmesi sıradışı bir şey bende buna karşıyım .
Yalnız eski nesil Pitt Bull dediğiniz köpeklerden çoğu gamedog . Hiçbiri çiftlik veya herhangibir kişinin beslediği köpekler değil . Günümüzde herkezin elinde kırma pitbullar dolu oldugu için farklı gözüküyor . Böyle köpekler hala var ama Türkiye'dekilerin %99 u kırma diğerleri ise yurtdışından 4-6 bin $ arası getirtiliyor .
herkül yanlış biliyorsun günümüzde de çok güzel pitbullar mevcut.. bilinçsiz eşleştirme yüzünden kalitesiz yavru üretimi revaçta buna katılırım.. staffla amerikan pitbullu eşleştirenler var.. hatta dogo veya başka cinslerle çoğalan yavruları tekrar pitlerle eşleştirip çoğaltanlar bile var (ırkın boyunu uzatabilmek için).. çıkan yavruları orjinal pitlerden ayırmak zordur. eski bir pitbull yetiştiren biri olarak şunu belirtmek isterim pitbullar ölümüne savaşçıdırlar. zaten ilk pitbull nesli üretimi zamanında bunlar ölüm çukuru diye adlandırılan çukarlara atılıyordu ve sadece yenen köpek rakibini öldürdükten sonra o çukurdan çıkabiliyordu.. pitbullun ismide buradan geldiği söylenir çukurdakiboğa anlamı taşıyormuş. çok önceleri araştırıp okumuştum.. kısacası bir pitbull dövüşmeye başladığında düş dünyayla bağını kopartır. sahibini duymaz gözleri döner acıyı hissetmez. ve inatçıdırlar
Sayfalar: 1 2 3 4