Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğimin boynu uyuz ilac faydasız
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Vilmectin di heralde adı 15 günde bir vur dedi adam bide hap verdi . Vurdum ama hala kaşınıyo kaşıdıkça kanatıyo mikrap kaptırıyo iyice kızartıyo ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Kenaz lı suda beklet , protein iceren yiyecekler verme,tavuk urunlerini tamamem kes bence cunku tüy dokuyorsa vucudundaki bazi yerler bu durumu yedigi şeyler azdırır. Allah şifa versin
Birde tasma si kopeginize ait degil mi sadece o kullanmyrsada olabilir. Baktin olmuyor boynundaki tüyleri nazikce traşla ve ilaç ı uygula, derisi sert mi? Yani uyuz olan yerdeki deride ki degişimler neler?
bi ara uyuz banyosu diye bişey duymuştum bi arkadaşım köpeğine yapmıştı hayvan kurtulmuştu ama kullandığı ilacı hatırlamıyorum bilgisi olanlar bilgi verebilirse
kenaz yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum cok fazla ilerlemediyse çözüm olur.ben bizzat denedim
kaşıntıyı kesmek ve karaciğeri desteklemek için hepagen diye bi ilaç var. vurur vurmaz kaşıntıyı keser ondan kullan. imkan varsa köpeği komple kenaz veya bloticle yıka (bulunduğun yerde havalar soğuksa hasta edersin köpeği) , 2-3 gün sonrada yanık yağ dök her yerine. ivermectin içeren ilaçtan da kullandım, fakat o ilaçlar köpeklerde kullanılmadığı için büyükbaşlara uygulanan doz köpekte fayda etmiyor, yani 50 kg köpeğe 1 ml vurmamız gerekirken ben 70 kglık köpeğe 4-5 ml vuruyorum, anca iyi geliyor. ben bu şekilde çözüme ulaşmıştım denemek denememek senin elinde. geçmiş olsun.
kısaca BAYMEC 2 gram 3 günde bi 2 gram
(21-03-2013, Saat:08:04)KOÇOĞLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kısaca BAYMEC 2 gram 3 günde bi 2 gram

baymec, vilmectinin türevdir, ikisi aynı ilaç zaten. ikisininde etken maddesi ivermektindir.