Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: yardımm benim köpek korkak!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
merhaba abilerim,kardeşlerim.forma yeni kaydoldum.benim kangal ırkına karsı ilgim var.2 yıl once bır yavru aldım.şuan benim köpeğim 20 aylık neredeyse artık yatişkinliğe geliyor fakat benım köpeğimle derdim korkak olması.eve gelen ınsanlara karsı aşırı hırcın.fakat diğer köpeklerden feci halde korkuyor.önceden kaçardı gördugu kopekten funilerden av köpeklerınden cussesının yarısı kadar butun kopeklerden kactı.şu sıralar yavas yavas dıger kopeklerın yanına sokuluyo fakat kendı cussesının yarısı kadar hayvan hırlıyo diş gösterıyo benımkınde tepkı yok.bi kac arkadas dövüştükce olur dedı kendısının 3 te bırı köpege attım inanırmısınız hem dayak yedı hemde kaçtı gitti.bu hayvanın derdı ne.nasıl cesarete gelır nasıl aslanlar gibi dövüşür.bir sefer dövüştüğünü gördum o da yemek başında başkada göremedım.köyde 3 5 tane buyuk kopek var benım köpekte bunların arasında fakat yürek yok millet dalga geçmeye başladı bu hyavan nasıl yüreklenir bana yardımcı olun lütfenn...
eselamunaleykum,ben sunu söyliyim seni eger okadar cok Seviorsa 1 veya 2 gün ac birakirsan,arkadasin kopegine gözü önünde yemek yedirt ama cok yakin olacak mesafe senin kopegin yemeyi kokluya bilmesi lazim!!!!birde senin kopegin annesi babasi sürü köpegimi yada dövüs köpegimiydi?burdaki abilerimiz sana daha iyi yardim eder inshAllah!sen aggressiv yapiormusun kopegini?yada hep kendi halinemi brakiorsun!cok gezerse eger 1 safkan herzaman dogal hayattan güç alir!!!cok gezmek kosturmak gerek!
Saygilar
kardeş 20 aylıkmış daha zamanla olacak ama biraz da anlattığına göre köpeğin sanki ezilmiş gibi boğuştururken çok ezdirmiş olabilirsin veya sen yokken başkalarıda ezmiş olabilir aradte veya bağlı olan mköpeklerle hırslandıra bilirsin bağlı saldırgan bi köpeğin karşına götür hırslandırmayı dene bakalım ama sakın tutturma birbirlerini
ökçesizin tekiymiş biz bu tip itleri hemen şutlarız 20 aylık küçük değil ben bu tip itlere yapacak çözüm henüz bulamadım bilen arkadaşımız varsa paylaşır.
Ondan daha tırsak bir it bulacaksın , köpeğini aç bırakıp çok seveceği bir yemeği iki itin ortasına atacaksın , illaki ikiside hırlayacaktır en azından.. İşte o anda diğer iti kovacaksın ve yemeği senin itin yiyecek.. yapabiliyorsan yerken diğer iti tekrar getireceksin senin it diş gösterdiği an müdahale edip diğer iti kovacaksın.. o kaçarken senin itin hamle yapmasına izin vereceksin ki kendisinin onu korkuttugunu düşünecek.. Zamanla bunları tekrarlayacaksan.. Uğraştırıcı bir iş ama başka çare yok.. Köpeği atmak istemiyosan bunları yapacaksın..
bu işler zor işler ama inşallah düzelmesi temennimiz
benım kopegın ana surudeymıs baska bı erkek cekmısler surude dogurmus 3 hafta anasıyla kaldı sonra bana gectı.6 aylıkken ne gordu havlayan hırlayan hırcın bı yapısı vardı ineklere ınsalara hayvanlara herseye delırıyodu arabalara hareket eden herseye.bı gun bı arkadas kopegını getırdı yıne benımkı delırdı dedıler bunu bı atalım dovussun dedıler.hemen ayırırız dedıler.zorla ıkna ettıler benı attık hayvanları dıger kopek dırek kulaga yapıstı kulak gıttı ayırdık o gunden sonra bıdahada kopeklere karsı korkaklıgını yenemedı.şimdi durum yıne aynı kopeler harıcınde dıger butun hareket eden varlıklara karsı agresıf.15 aylıktan sonra zorla dovusturdum bı kacında götünü dondü dayak yedı ama son ıkı aykı dovuslerınde baya saldırdı olacak gıbı zamanla fakat kendısı gırmıyo sıkısırsa carenın dovusmek oldugunu anlarsa anca o zaman bıseyler yapmaya calısıyo.bıde bu dediğiniz gibi et başında deneyeyım ınsallah duzelır.olmazsa zaten bı tane daha alcam ıkısne bakarım artık care yok.
bu arada dövüştürdüğüm köpeklerde sağlamdegildi kendı cussesının yarısı melez hayvanlarla kurt kopegı tarzı ufak hayvanlara attım yaşı ve olgunlugu tam olmadıgı ıcın.sızlerdekı gibi aslan köpeklerle atmadım hiç.
Sayfalar: 1 2 3