Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uyanın arkadaşlar yurtdışına kangal göndermekten vazgeçin!!okuyun lütfen önemli
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
https://www.facebook.com/tair.zendeli

Selamlar arkadaşlar internette bulgar ve bi çok alabai besleyeni takip ediyorum. Adamlar kangal olmayan itleri kangal diye alabailere bogduruyorlar!! Yukarıdaki linkteki adamın profilinde bi kaç maç var arkadaş olmadan izleyebilirsiniz.. Buna bi dur demek lazım spartak adındaki köpek kangal die idda edilen panter köpegini 2 dakikada bagırtıyor ve bu kangalı lekeliyor. Alabaileri üstün görmek istiyorlar her zaman çünkü onlar besliyor . Kangallarımızı yurtdışına yollayıp onları hergün boguşa atmalarına izin vermeyelim beyler üretmelerine izin vermeyelim. Verdikleri para batsın sizin gönlünüz rahat ediyosa eğer..!!
İyi köpeklerimizin hepsi satılıyor teker teker.. Bize düşmez ama Denizlili Hançeride bulgarlar sırplar istiyor duyumlarıma göre bence bu köpek TÜRKİYEDE kalmalı en iyisi hep TÜRK te olmalı.. Hançerin turnuvalarda TÜRKİYE yi en iyi şekilde temsil edecegine eminim . Bize düşmez ama bence Türkiyeden Hançer gibi köpekler Uluslararası arenada herkese iyi bir ders vermesi lazım..
alana satana karışma lüksümüz yok tutupta sırpların kangalları alabailerden üstün tutmasını isteyemeyiz nasılki biz alabai yi kangaldan üstün tutmak istemiyosak milli değerdir saygı duymak lazım bu tip şeyleri herkes yapıyor biz kangallara pitbull boğdurmuyomuyuz yada kafkas ,alabai Smile hem alabai lerde öle kötü it değil kangalla aralarında pek bişe yok senin isteklerin olmaz ama kendin bişey yapabilirsin mesela bulgarları ve alabailerini facebooktan takip etmeyerek destek olmayabilirsin Wink
hançer meselesine gelince gitmesini istemiyorsan bas parayı sen al hem burda kalmış olur ayriyeten yurt dışında yaşayan yurttaşlarıma ayıp olmazmı onların kendi vatanlarının köpeklerini beslemek hakkı değilmi ?
katılıyorm sana nuh06 ama karalama konusundan daha fazla kangalları gelecekte daha bize karşı göstermeleridir.. bu adamlar herşeyi bizden gördüler aldılar ve zamanla daha iyisini yaptılar.. benim korkum orada üretmeleri .. kimsenin alıp sattığına karışamayız tabi ama madem gönderiliyor ben kısırlaştırıp gönderilmesi taraftarıyım..
Her sene düzenlenen şampiyonalardaki baş köpekleri dünya şampiyonalarına sokmanın bir yolunu bulmamız lazım. Başarılı olurlarsa kangalları istedikleri kadar kötülesinler, işe yaramaz. Başarısız olurlarsa zaten kötüdürler alınmaya gerek kalmaz.

Başarılı olurlarsa satılmayacak kadar değerlidir, enikleri gelir getirir.
bence haklısınız kardeşim dışarıya köpek satmak akıl işi degil şahsen ben satmam türkiye dışına bilginize tşk ederim arkadaşlar
yeterince dişi erkek yavrusu alınmış köpekelrin yurt dışına satılmalarına karşı değilim kardeşim bende sattım diğer milletlerden köpek severleride bizim nadide köpekelrimizle tanıştırmak kadar güzle bir şey varmı düzenlşi şekilde yurt dışına köpek satışı olursa fuarlarda turnuvalarda hep görürüz köpeklerimizi ve ülkemizi temsil ederler çok güzel bir durumdur...ayrıca adamlar bizim köpekelrimizi alıp götürdükden sonra heder etmiyorlar bahce boğuşlarında harcamıyorlar köpekleri...hak ettikleri şekilde bakıyorlar....

ülkemizden gidipde orda güzel maçlara başarılara imza köpekler oldukardeşim bu bize haklı gurur yasatıyor... mesela atakanın boz bulgarda şampiyon oldu geçen sene joronun zorba gençlerde şampiyon oldu sonra niğdeden giden beton 60kgmda finale çıkdı finalde kaybettti ama rahatsızdı....bleki piskopat karabaş erciyes arap hep güzel maçlar yaptılar
Dısarıya para için en iyi köpekleri vere vere elimizde iyi it kalmadı. Yakında artık kangalı Avrupalı temsil eder . Bizede sen sus elindeki köpek kadar konus kardesim der. Ozaman geldiğinde zorunuza gitmeyecekmi???
Sayfalar: 1 2