Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğim felç olmuş gibi, ayağa kalkamıyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar akşam hiç bir şeyi yokken sabah köpeğim arka ayaklarını kaldıramadı. Benim yardımımla ayağa kalktı, zorla yürüdü, sonra tekrar oturdu. Veteriner çağırdım, antibiyotik ve vitamin iğnesi yaptı, parazit hapı verdi. Şu olabilir, bu olabilir vs. İğneye devam ediyoruz. İkinci gündeyiz şu anda aynen külçe gibi, titreme var, yemek yiyor, kusma yok. kabızlık var. Köpek 4 aylık. Lütfen bilen arkadaşlar yazsınlar.
Genclik asilarini yaptirdiysaniz, korkacak bir durum yok.Yemek de yiyormus zaten.Antibiyotiklere devam edin.Yakinda toparlar.
Gecmis olsun
aynısı 3,5 - 4 aylık iken benim başıma geldi köpek sanki felç geçirmiş gibi yerinden kalkmıyordu ayağa kaldırdıqımda ayakları titriyordu. antibiyotik yaptım gece boyu köpeğin başında bekledim sabah yine halsizliği devam ediyordu fakat ertesi sabah hiç birşeyi kalmamısdı atlayıp zıplıyordu.. sizinkine benzer durum yaşadım düzelir gibime geliyor ama yinede siz bi kaç gün müşade altında tutun inşallah düzelir eski sağlıqına kavusur..
İt ağrısı dedikleri bir hastalık var. Hayvan bir günde hastalanır. Ayağa kalkamaz. Ertesi günü ölür. Benim son derece sağlıklı köpeğim öyle öldü.Genelde 4-6 ay arası diş atma yeni diş çıkarma zamanında oluyor. Tek farkı benim köpeğim yemekte yemiyordu. İnşallah o hastalık değildir de iyileşir.
gençlik aşısını yaptırsanız bile her köpekte çok azda olsa gençlik hastalığına yakalanma riski vardır benim köpeğimde 3 aylıkken yakalandı aşısı olmasına rağman ama Allahın izniyle kurtuldu 1 hafta güzel bir iğne tedavisi ilaç ve bakımla inşallah iyi olur.
Hayvan nasıl oldu gelişme var mı?
köpek betondamı duruyor ?
Sayfalar: 1 2