Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğim büyümedi mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar şimdi ki hali bu buyrun http://b1302.hizliresim.com/16/s/kgdxw.jpg normalde kuyruğunu hep katlıyor. Burda biraz halsizdi yorgundu.. Ayrıca Şeref beyede güveniyorum. Çiftliğe gittim çok güzel kangallar var.
yazılarını okuyunca tezatlık olduğu ortada yavuz kardeşim 1. kendi isteğin ile fazla büyümeyen kangal eniği aldım demişsin 2 . köpeğim neden büyümüyor demişsin şeref beyi tanımam etmem ama bu köpeği kangal eniği diyede satmaz kendini karalamaz kanaatindeyim sen ya burdaki insanları kafaya alyorsun ya da şeref bey le alıp veremediğin var bok atıyor izi kalsın misali yapıyorsun burd kullandığında şeref bey den almış olduğun ona çok güvendiğin söylerek eniğin kangal olmadığı ortada olmadığından dolaylı olarak kötülüyorsun
köpeğin ırkını şimdi niye araşitırıyosun be kardeşim onu almadan önce alacağın yerleri üretcileri araştırsana almışsın köpek olmuş 10 aylık bu kangalmı diye soruton kangal olsa ne olur olmasa ne olur sen baktığın köpeği içine sindirememişsin aklında kurt kalmış bi kere ..
Alakası yok adamı niye kötüleyim alın resimleri beyler bence resimlerde birşey var anlamadınız ben ön bacakları büyümedi diye düşünüyorum. http://f1303.hizliresim.com/17/m/l7qhq.jpg

http://f1303.hizliresim.com/17/m/l7qkj.jpg
Bizim mahallenin sokak köpekleri bundan daha kangal.Eğer bu köpeği size kangal diye sattılarsa yazıklar olsun.Bu tip yalancı çiftlikleri ifşa edip piyasadan silmek lazım ki bu işlerden anlamayan insanlar bir hevesle köpek alıp daha sonra bir ömür o köpeğe isteksiz bir şekilde bakmak zorunda kalmasınlar.
fotoğraf çekim tarzınıza hayran kaldım sürrealizm klasiği olmuş,bir it ancak bu kadar sanatkarane çekilebilir.
bu it başka büyümez kestel bir it

bu it başka büyümez kestel bir it
Sayfalar: 1 2 3 4