Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Meydancı Köpekler de Olmaz Olmaz Dediğimiz Özellikler Var mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Sağlam bir boğuş köpeğinin öncelikle damarı sağlam olmalı ve inat savaşçı bir soydan gelmesi ilk esas kuraldır , sonrasında çene baskısı ve dişlerin iç içe makas biçiminde geçmesi iyi yara verme sebebidir , fizik eklem yapısı basarlarının sağlam olması bilek kalınlığı ve sallı olması kemerde üstünlük sağlayacağının bir kanıtıdır, bunun üzerine ne kadar kaba bir posta sahipse bu onun acıya dayanmasına yardımcı olur . Ön döş geniş ve derinliği idmanla alakalı olsada bu onun nefesinin iyi dayanacağı ve köpeğe vurduğunda sersemleteceği gibi dezavantajlarıda vardır ; ( uyanık köpekse vurdurtmaz yana çekilir boşa çıkartır maça 1-0 galip başlayayım derken 100 metredeki koşarak harcadığı eforu 1-0 malup başlamasına neden olabilir , yani döş vurmak olmazsa olmaz değildir, EMİN adımlarla ilerleyip rakibe odaklanan köpek daha makbuldur ! ) , belin kalın olması gücünü gösterir, köpeği gördüğünde parmak uçlarına dikilip büyüyorsa bu kendine güveni ve maçı alacağının göstergesidir...Eğer kafayı eğip ufalıp pusuyorsa ya hiç maç çıkarmaz yada korkudan tek tutuş yaparak nefesinin yettiği yere kadar gider. . son olarak ; ( taktik boğuşan bir köpek kurnaz olur rakiple oynar baktı rakibin çenesinin gevşek olduğunu farkederse onu yormak için alta düşer gayet sakin bir biçimde masaj yaptırır rakibin bittiğini hissettiği an atağa geçer ve maçı bitirir... ) Saygılar trkangal.
bu dediklerinizin hepsi akkuşta var yalansa yalan diyin
ciğer olsun yeter ...
(23-01-2013, Saat:02:49)QüStah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(23-01-2013, Saat:02:08)pamukovalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maça istekli olması,Tükenmeyen hırs,Sert çene tuttuğu yerden ses gelecek,genetik nefes acıya dayanma özelliği ve en önemlisi öldürmek için boğuşmak.


Sadece bir yerde hak verdim oda bir köpeğin iyi olması için evet en önemlisi öldürmek için boğuşması lazım yoksa gerisini getiremez.: )

O soncu denen köpeklerin çoğu rakibini öldürme becerisine sahip değil.
şimdiki köpekler efsun gibi arka honta alamıyorlar efsun o işi güzel yapıyodu saygılar
hepsi
Karfurun efeyi dösledigi gibi döslesin yeter
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7