Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Dozer 96 cm safkan kangal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
kangal değilde güzel köpek. 93 ve 94 95 lik köpeklerin videosu var izmirde 2 adamın kurduğu bir çiftlikte. onları açıp bakarsanız bundan daha yüksek olduğunu anlarsınız 90 üstüdür ama 96 değildir. böyle yüksek iddalar önemli değil önmli olan metreyle ölçülürken resmini çekmek ve siteye atmak ozaman aksi yorum yapma hakkımız olmaz saygılar
gözel gözel zaten anadolu çoban köpekleri , isimli kangallardan hep üstün olmuşlardır..isimsiz kahramanlar..
Kangalın en önemli özelliği olan, sürü koruma görevini yapıyorsa; kangaldır. Alın çıkıntısı varmış, 90 cm den büyük kangal olmazmış, tüğ yapısı bozukmuş vs şeyler hikaye.
Maşallah Allah nazardan saklasın. Kangalmış değilmiş hiç anlamam ama gördüğüm güzel köpeklerden biri. Kangal değil diyen arkadaşlarda alın çıkıntısı yüzünden demiş olabilirler. Bırakalım şu kangaldı değildi tartışmalarını. Kangal tartışması Anadolu'nun diğer köpeklerini karalama amaçlı kulanılmasa bile o güzelim hayvanlara alnında çıkıntı var kuyruğu simit değil vs.vs. diye zaar kırma vs. isimler takmaktan başka ne işimize yarıyor ki. Benim görüşüm bu köpek gördüğüm en güzel karabaş köpeklerden biridir. Çok güzel ve böyle bir hayvana sahip olmak isteyeceğim bir köpek.
maşallah çok güzel iri bi köpek hayrını görün
maşallah iyi köpek miş
bir metre birde noter memuru ile ölçmeye geliyorum
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11