Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Dayak :S
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar
ben okuldayken köpeğim tasmasını sıyırmış çıkmış işte babam işten gelince köpeği dövüş sopayla mı neyse artık :S öyle bir zihniyet var eskilerde kangalda ileride bir sorun çıkartırmı acaba :S 7 aylık şuan kangallar asla unutmazlarmış öyle bir makale okumuştum.
geçenlerde sivasın bir köyünde köpeği sahibi dövüyor ve ölsün diye üzerine taş yığını koyor ama köpek ölmüyor ramazanın 16 sında adamın iniği kayboluyor köpekle birlikte ineği aramaya gidiyorlar ıssız yerde köpek adamı parçalıyor elinden bi vatandaş vurarak alıyor adam 5 tane ameliyat gçirdi ölümlerden döndü bu köy sivasın haydarlı köyü hastane scü si aman kardeş seninki enik olduğundan unutma ihtimali çok yüksek hayvanlar sevgi ve ilgi alaka isterler ve sahibine çok bağlıdırlar.
unutmasa da haklı hayvanlara şiddete karşıyız
kardes babam vurdu diosn babanın unutmayacktr korkacktr sürkli ondan fakt senn ona gösterdnqn sevgi şefkati de kesnlkle unutmayacktr..
Bazı arkadaşlara inandırıcı gelmeyebilir ama ben kendi olayımı anlatayım: 1 buçuk 2 yıl kadar önce Karacabey TİGEM'den 10 11 aylık dişi bir kangal aldım. İlk eve getirdiğim gün ve sonraki günlerde babam köpeği azarladı mı yoksa ters ters mi baktı ama kesinlikle dövme dayak yok zaten yanına da yaklaştırmıyor; bu kadar zaman oldu daha yeni yeni alışıyor. Kulübesine falan hala yaklaşamıyor. Kulübesinde kapalıyken yanından geçsin havlamaya başlıyor. Ama anneme falan hiçbirşey yapmıyor. Aslında ikisini de aynı anda görüp tanıdı. Onun için ilk karşılaşma ve köpekle aradaki bağ çok önemli. Ama senin köpeğin babana benimki gibi tepki göstermeyebilir ama o dayağı asla unutmayacaktır.
Vay Babanin Haline Kardesim Smile
Baban nasıl dövmüş ne kadar Köpek babana nasıl bi hareket yapmış o da önemli babana hırladıysa o zaman Baban haklı ama haksız yere vurduysa ..............
Köpekler afeder ma unutmaz.
Sayfalar: 1 2 3