Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: boyundaki apse anlayanlardan yardım acill
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
köpeğin kafasında yara vardı ve tedavı ettım yarayı temızledım düzenli antibiyotik vurdum vucuttaki bulunan iltihap boyunda toplandı apse yaptı penesilin li antibiyotik kullandım fakat dahada şişti boyun kısmında artık baktım olacak gıbı değil deldim ama tam boşalmadı iğneye devam ettim yine tazeledi şişlik var içi sıvı dolu karamelhemınde faydası olmuyor sürdüm fakat kendılıgınden delinir die delinmiyor yenıden delmekde istemiyorum hayvana eziyet olmuyor yani bildiğiniz bi ilaç varmı ????
Geçen srbt ÖZGİRAY' ın videolarını izlerken, bu konuyla ilgili bir videosu vardı. Eniğin tam hatırlamıyorum; sırtıyla, boynu arasında bir yerde şişlik vardı dediğin gibi; şırıngayla sıvıyı çekip boşaltıyodu, sonra şiş olan yeri sıkıp sıvıyı akıtıyordu. Birde şişlik geçene kadar, yanlış hatırlamıyorsam her gün deri altı veya kas içi antibiyotik vuruluyor demişti. İstersen sen de bir izle.
izledim aynısı şişlik falan aynı orda biraz daha fazla şırıngayla çekmek biraz skıntı olacak ama napalım yapacaz

mai1008

Paylaşım için teşekkürler!

[Resim: kv.gif]
bi konuda senın için açacam UP! BÜYÜK COMMENT! İYİ HABER! PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER! SİTE YÖNETİCİLERİ BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM BOT MU BU mai1008 nickli bayadır dikkatimi çekiyorda
2 sene önce antiseptik mor bi spray kullanmıştım apseli olan bölgeye bol miktarda sıkınca 2-3 gün içinde patlatıp akmasını sağlıyordu, maalesef adını kaybettim hala arıyorum. o spray sorunu çözebilirdi, kullananlar vardır belki adını verebilirler.
viocid,bluevet bunlar olabılırmı
Sayfalar: 1 2 3