Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: guduk oglu beyaz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
massallah guzel kopek
GÜZEL KIRMAYMIŞ , SERT OLUR BU KIRMALAR.
(07-11-2009, Saat:06:17)mg.34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kırmızıyada benzio güzel köpek uzun ömürlü olsun...

hepsi benziyo birbirine zaten ne kadarrr güdük soyu varsa...
SELİM KARDEŞİME KATILIYORUM1000000 PUAN
karacaşardan yazıyorum yalan söyleme beyaz keşin oğlu olur güdüğünde torunu olur anasıda bozunun kızı başkasının köpeğini reklam yapma KARACAŞARLI ORUÇ AKBAŞI NAMI DİYAR SARI CEP. 05346945962 NOKTAAAAAAAAAAAA
(20-01-2010, Saat:07:06)selim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]GÜZEL KIRMAYMIŞ , SERT OLUR BU KIRMALAR.

Aklınızca laf soktunuz değilmi. Kırma dediğin köpeğin geriye doğru 10 nesli bellidir. Sen ne besliyorsun merak ediyorum. Atarın varsa bu köpekle bir maç iste.
(21-01-2010, Saat:07:54)koray09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]SELİM KARDEŞİME KATILIYORUM1000000 PUAN

Sen ne ezik adamsın yaw. Bence hayatında bu hayvandan daha güzelini görmedin ama ezikliğinden dolayı köpeğe iftira atmaktan çekinmiyorsun. Biraz daha terbiyeli ve saygılı olmayı dene. yada biraz daha cesur olmayı dene. Burdan yazmakla olmaz. En iyi bildiğin köpeğini al gel. Köpeğnin boyunuda senin büzzüğünüde ölçelim.
(23-02-2010, Saat:02:07)zalo2007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu kopegin neresi guzel.inbreed oldugu herhalinden belli.2.5milyar enigine istiyorsun,ayiptir.ya cok zenginsin yada cok kustah

Zalo;

Köpeği beğenirsin yada beğenmezsin. Keyfinin ahyası değiliz. ama sahibine hakaret etmeye hakkın yok. Adamlar işinde gücünde ve netle işi olmayan insanlar. Tanımadığın insanlar hakkında "küstah" gibi kelimeler kullanman hoş değil. Kişi dünyayı kendi gözüyle görür. kendi küstah olmayan hiç tanımadığı ve burda olmayan birine küstah deme küstahlığını gösteremez. Aynı teklifim sanada geçerli. Tüm ezikler bir araya gelin ve en iyi bildiğiniz köpeğinizi alın gelin.
OOo

hemen sırtarmaya diş atmaya başladın. Birazdan sesde verirsin sen. Dur daha yeni başladık.

Bak güzelim;

Edepli olacaksın. Kimsenin köpeği hakkında ileri geri etmeyeceksin. Senin kirizlerin sana ne kadar değerli ise bu köpekde sahibine o kadar değerli. Sen köpeklerine ne kadar emek harcıyorsan bu hayvanada sahibi o kadar emek harcıyor. dahası sen seni sevenler için ne kadar değerliysen; bu köpeğin sahibide o kadar sevilmeyi hak eden bir insan.

Durduk yerde bir köpeğe sırf mensubu olduğu soydan dolayı ileri geri yaparsan birileride sana bişeyler der. Bunlara mahal vermeyeceksin. Hala iddiada ediyorsan beğendiğin bir köpeği alıp geleceksin. Yemediysde benim bununla boğuşabilecek köpeğim yok deyip susacaksın.

anladınmı?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8