Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Antalyalı KATRAN
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
hayırlı seneler turgay yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah
öyle olucak abi inşallah
texsaslılar olarak tüm samımyetimizle basarılar çırakların pa.os.ra.
(04-01-2013, Saat:12:56)maxtaysın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]texsaslılar olarak tüm samımyetimizle basarılar çırakların pa.os.ra.

teşekkür ederim çılgın bermuda şeytan üçgeni
Turgay bey merhaba,ben Sivas'tan av.Savaş Çiçek. Bana göre Katran on numara bir kangal. Başarılar diliyorum.Turnuvada başarılar diliyorum.Yalnız çok merak ettim;köpeğiniz bizim panter soyu dediğimiz safkan kangal köpeklerine müthiş benzerliği var.Acaba Panter soyu kangallarla bir akrabalığı var mı? Yoksa bu müthiş benzerlik sadece tesadüfi bir benzerlikmidir? Bu konuda bir açıklama yaparsanız çok memnun olurum.selamlar. İster sadece bir benzerlik olsun ister bir panter olsun hiç farketmez,köpeğiniz turnuvadaki tek kangal köpeği bu yüzden,Yolunuz açık olsun,şampiyonluk ve kupa sizin olsun inşallah.
slm başarılar dilerim
(04-01-2013, Saat:02:54)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Turgay bey merhaba,ben Sivas'tan av.Savaş Çiçek. Bana göre Katran on numara bir kangal. Başarılar diliyorum.Turnuvada başarılar diliyorum.Yalnız çok merak ettim;köpeğiniz bizim panter soyu dediğimiz safkan kangal köpeklerine müthiş benzerliği var.Acaba Panter soyu kangallarla bir akrabalığı var mı? Yoksa bu müthiş benzerlik sadece tesadüfi bir benzerlikmidir? Bu konuda bir açıklama yaparsanız çok memnun olurum.selamlar. İster sadece bir benzerlik olsun ister bir panter olsun hiç farketmez,köpeğiniz turnuvadaki tek kangal köpeği bu yüzden,Yolunuz açık olsun,şampiyonluk ve kupa sizin olsun inşallah.

öncelikle teşekkür ederim bildiğim kadarıyla anlatayım babası zincirli kasımın şahanmış anasıda samsun isimli köpeğin ırkından
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12