Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğim Yalaka Oldu Sanırsam :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar
Arkadaşlar benim köpeğim çok sosyal oldu galiba veterinere götürdüğümde 6-7 aylık demişti dişlerine baktığında millete karşı çok yalaka ıslık çalsalar kuyrğunu sallıyor koşuyor yanlarına ben bu durumu nasıl düzeltebilirim biraz sert olsun istiyorum dişi bu arada gancık olmasını istemiyorum yanına gelen köpeklere eyvallahı olmasın istiyorum. Millete yaklaşmaması gerektiğini onlar çağırınca gitmemesi gerektiğini nasıl anlatabilirim ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim... ve ben ona saldır filan dediğimde uygulaması gerektiğini nasıl ogretebilirim karanlık oda filan diyorlar kulagını kes diyorlar ama ben karşıyım kulak kesme olayını köpeğim hasta olduğunda vs vs kuyrugundan ve kulaklarından anlıyorum genelde karanlık odaya kapatmalımıyım ne yapmayalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi geceler : )
bağla kimseyle muhattap etme yemeğini tek elden ver köpeklerin yanına gelmesine izin verme gerisi gelir merak etme
bağlı zaten hocam açık bahçe insanları filan görüyor yanına köpek yaklaşınca mesela ben gezdirirken köpeği kovuyorum kovalıyor eniğimde ama yanına yaklaşınca birşey yapmıyor. üstüne atlamaya çalışıyor köpeğin ben insanları görmemesi için karanlık odaya filan atsam geç olmuş olurmu 6-7 aylık şu anda 1 ay filan atsam bu halinden kurtulur mu?
karanlık oda hurafeden ibarettir gören kısımlara branda çekebilirsin istersen
anladım hocam peki ne kadar boyunca kimseyi görmesin ailemiz dışından ? düzelir mi bu durum 6-7.ayına girmiş bir kangal
Daha enik. Şöyle 12 ayı doldursun, köpeklere karşı daha sert olur. Ama insanlara karşı enikken nasıl yetişirse öyle gider. Zekudanın dediği yöntemler ve daha başka yöntemler de var sitede. Ama bence insanlara karşı sakin olsun. Dişi köpeklerin sertliği de başka olur. Sonra başına bela olur.
hocam insanlara karşı sakin olsun istiyorum tamamda ama çok yalaka ya adam ıslık çalsa peşinden koşuyor Smile kuyrugunu sallıyor asil olsun istiyorum
Sayfalar: 1 2 3