Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğim Yalaka Oldu Sanırsam :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(07-11-2012, Saat:06:35)zekuda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-11-2012, Saat:11:07)bursakangal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-11-2012, Saat:12:08)zekuda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam insanlara karşı sakin olsun istiyorum tamamda ama çok yalaka ya adam ıslık çalsa peşinden koşuyor Smile kuyrugunu sallıyor asil olsun istiyorum
Demin de dediğim gibi daha enik, 1 yaşından sonra kendini bulacaktır. Ama yine de bir şeyler yazayım. Bir arkadaşın (kendin de olabilir)ı çağır; kuyruğundan çeksin, burnuna vursun, yemek yerken yemeğine falan dokunsun yani kızdırsın köpeği. Sonra akşamları değişik yerlere taş ataraktan kıs kıs tutmayı öğret; bunu yabancı insanlara karşı da yap tabi taş atmadan elle işaret ederek. Köpek tam psikopat olur. Ya da yanına bir eş al, mümkünse yetişkin adamcı bir köpek kırma saf farketmez. Ondan görerek tam istediğin gibi olur.

hocam yemegine baskası degıl ben dokunsam bile parcalıyor Big Grin sopayı uzatıyorm sopaya dalıyor Big Grin
Tamam o zaman kardeşim. Köpeğinde normal dışı bir şey yok o zaman. Biraz daha büyüsün yoldan gelene geçene, evine veya bahçene girmeye çalışanlara da havlar. İnsanlar ıslık çaldığında da bırak gitsin, ısırıp başını belaya sokmasından iyidir. En azından kafan rahat olur. Zaten büyüyüp olgunlaştıkça daha ciddileşir kendiliğinden.

umarım dediğiniz gibi olur yılışık olmasından korkuyordum
Sayfalar: 1 2 3